Ilmoittautuminen ATK-yhteistoimintaristeilylle on auki!

  • 15.05.2019
  •  
  • 0 kommenttia

In English below! 

Ilmoittautuminen ATK-yhteistoimintaristeilylle (27.-28.7., lisätietoa alla) on alkanut! Deadline ilmoittautumiselle on 29.5.  Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://forms.gle/if6Ryan3ZynyCUk78

Ilmoittautumisessa kysytään nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi syntymäaika, kansalaisuus ja ainejärjestö sekä mahdollinen Club One-asiakasnumero.  Maksamiseen saatte ohjeet myöhemmin. 

Aiemmista vuosista poiketen, kysymme hyttikavereita jo ilmon yhteydessä ja uudella tavalla. Risteilyllä majoitumme neljän hengen hyteissä, joten kerää kaverisi yhteen ja sopikaa jokin yhteinen koodi (sana, ei erikoismerkkejä!), jonka kerrotte ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikkein yleisimmät koirat ja kissat yms. voivat olla huonoja koodeja, sillä joku muu saattaa käyttää samaa.  

Huomaathan, että koko hytin ei tarvitse olla täynnnä ilmoittautumista varten. Sen sijaan mikäli olet lähdössä yksin, voit joka tapauksessa keksiä jonkin kaverikoodin, jos saatkin ilmottaumisen jälkeen jonkun kaverisi lähtemään mukaan. Lopullisesta hyttijaosta vastaa joka tapauksessa allekirjoittaneet. 

Jos jotain kysyttävää ilmenee, niin laitahan mailia osoitteeseen ida-maija.yli-kesaniemi@tuni.fi tai erkko.sallinen@gmail.com. 

____ 

Registration for the ICT-cruise (27.-28.7.) has opened! The registration closes 29.5. 
You can register through this link: https://forms.gle/if6Ryan3ZynyCUk78

To register we need your email, name, birth date, nationality and if you are a Club One member we need your member number. For the payment we send the information after the registration ends. 

This year we will divide the cabins by a friend tag. On the cruise we have 4 person cabins. When you register we ask a friend tag and by this tag we divide the cabins. Please create a unique tag(not dog or cat etc.) so that we won’t mix you with other groups. You don’t need 4 persons to register and with the tag you can add more people to the group later on so even if you’re traveling alone, please add a friend tag. 

If you have anything to ask us you can contact via email, 
ida-maija.yli-kesaniemi@tuni.fi or erkko.sallinen@gmail.com