Asteriski goes Kuhankuono 14.7.

  • 30.06.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Ovatko lihaksesi jo surkastuneet toimistolla istumisesta, tai väsyttääkö tietokoneen naputtaminen? Oletko vain aina pitänyt hyttysistä? Ollos huoleti! Asteriskin KulLi -tiimi järjestää päiväretken Kuhankuonoon 14.7. Yhteislähtö on Puutorilta klo 10:45 lähtevällä bussilla 21, sekä on paikalla noin 11:45 Kurjenpesän parkkipaikalla( Kuhankuonontie 68 ). Jos olet tulossa suoraan Kurjenpesän parkkipaikalle, niin ilmoitathan itsestäsi Discordissa Kuhankuono -kanavalla tai kulttuurivastaavalle, jotta osaamme odottaa sinua ennen kierrokselle lähtöä.

Kuhankuonossa kierrämme Savojärven kierroksen, joka on 6 km rengasreitti, ja jonka ohjeellinen kulkuaika on 2,5 tuntia. Reitin varrelta löytyy vesipiste, keittokatos ja kuivakäymälä. ” Savojärven kierros, 6 km, kulkee Kurjenpesän luontotuvalta Savojärven ympäri. Reitti on suo-osuuksien osalta pitkostettu ja reitin varrella on levähdyspaikkoja. Reitti on helppokulkuinen. Suo-osuuksia on paljon”. Reitin varrella pysähdymme syömään keittokatoksen luo, Asteriski sponssaa matkalle pientä evästä, mutta suurempaan nälkään kannattaa tuoda omat eväät.

Otathan mukaasi hyvät kengät, säähän sopivan vaatetuksen ja juomapullon. Suositeltavaa olisi myös hyvä mieli ja ehkä aurinkorasva :D!

TD;LR

Mitä: Retki Kuhankuonoon

Missä: Kuhankuonon Savojärvenkierros (Kuhankuonontie 68)

Milloin: 14.7. Yhteislähtö 10:45 lähtevällä bussilla, eli tule hyvissä ajoin. Kuhankuonossa 11:45

Paljonko: Paikalle meneminen ja lähteminen omakustanteista!