Pilttisauna 2019

  • 01.09.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Asteriskin vuoden 2019 pilttisauna järjestetään tiistaina 3.9. klo 17 alkaen TYYn saunalla ( Rehtorinpellonkatu 4 ). Nimensä mukaisesti illan aikana on tarkoitus tutustuttaa piltit saunailtojen ihmeelliseen maailmaan ja tätä varten ilta starttaa aluksi vain uusien riskipilttien, heidän tuutoreidensa sekä hallituksen voimin. Luvassa on saunomisen lisäksi myös Asteriskin toimikuntien esittelyt, joten erityisesti kaikki piltit: be there or be square. Kaikki vanhemmat riskit ovat tervetulleita saunomaan klo 19:15 alkaen!

Pilttisaunalla on tarjolla hieman ruokaa ja juomaa, mutta nälkäisimpien ja janoisimpien kannattaa varustautua omin eväin.

Pilttisaunan saunavuorot ovat seuraavanlaiset:
– 18:00 Miesten vuoro
– 18:45 Naisten vuoro
– 19:30 Sekavuoro