Pilttisitsit 2019

  • 02.09.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Asteriskin syksyn ensimmäiset sitsit tulevat, nimittäin Pilttisitsit!
Nämä sitsit on tarkoitettu varsinkin uusille opiskelijoille, jotta sitseihin tutustuminen kävisi mukavasti tutussa seurassa. Tämän takia ilmoittautumisessa etusijalla ovat piltit, tuutorit ja hallituslaiset.

Sitsit tapahtuvat Vegasissa (Eerikinkatu 19, 20100 Turku) keskiviikkona 18.9. klo 18:30. Pilttien, tuutorien ja hallituslaisten ilmoittautuminen alkaa 3.9. klo 12:00! Vanhojen opiskelijoiden ja muun jäsenistön ilmoittautuminen alkaa 8.9. klo 12:00 (aikaisempia ilmoittautumisia ei oteta vastaan). Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 11.9.klo 10:00. Tämän jälkeen sitsejä ei ole enää mahdollista perua. Jos et kuitenkaan pääse paikalle ja et saa tilallesi ketään, peritään sinulta osa sitsimaksusta aiheutuneiden kulujen kattamiseksi. Ilmoittautumis linkki löytyy lopusta TL;DR:n jälkeen, ennen pilteille tarkoitettua sitsien Survival Guidea

Alkoholillisen sitsipaketin hinta on 15€ ja holittoman 12€. Alkoholilliseen pakettiin kuuluu alku-, pää-, sekä jälkiruoka, yksi mieto ruokajuoma, alkushotti, kahvi tai tee sekä jallushotti. Jos lisäjuomia sitseille halajaa, tapahtuu tämä juomalippuja käyttämällä. Juomalippuja myydään ennen sitsejä sekä tauoilla Vegasissa vain käteistä vastaan.

Sitsien maksaminen tapahtuu Asteriskin tilille: FI51 5711 6120 2904 38
Ja käytä viitenumerona: 1106
Muista maksaa sitsisi ajoissa!

Tervetuloa kaikki mukaan! Ja turha miettiä tai pelätä “En uskalla mennä, koska en osaa sitsata”, sillä nämä ovat juuri ne sitsit joissa vasta opetellaan sitsaamaan!

TL;DR:
MITÄ: Pilttisitsit
MISSÄ: @Vegas, Eerikinkatu 19
MILLOIN: 18.9. klo 18:30, ovet klo 18:00, ole ajoissa paikalla!
PALJONKO: Alkoholillinen 15€, holiton 12€
MIKSI: Koska sitsit ovat yksi akateemisen elämän parhaimmista tapahtumista.

https://forms.gle/m4Vc6FXk9ecNjFzn7

Survival guide

1) Pukukoodi
Pukukoodina sitseillä toimii tällä kertaa smart casual, eli toisin sanoen siisti arkiasu. Miehillä tämä tarkoittaa esimerkiksi siistiä kauluspaitaa ja farkkuja, naisilla puolestaan vähän juhlavampaa paitaa ja siistiä alaosaa tai esimerkiksi hillittyä mekkoa. Pukeutumisen puolesta ei kuitenkaan tarvitse stressata, kunhan et saavu paikalle t-paidassa ja verkkareissa.

2) Saapuminen

Sitsit alkavat virallisesti klo 18:30 ja tämä tarkoittaa sitä, että kaikki sitsivieraat ovat jo tällöin paikoillaan ja seremoniamestari voi aloittaa sitsiohjelman sillä tavoin, ettei sitä enää keskeytetä esimerkiksi myöhästyjien takia. Sitseille ei saavuta valmiiksi juopuneena. Tule sitsipaikalle ainakin puoli tuntia ennen virallista alkamisajankohtaa, eli n. klo 18:00.
Paikalle saavuttuasi jätä takki narikkaan ja ilmoittaudu ihmiselle, jolla on nimilista. Tämän jälkeen, voit ostaa juomalippuja haluamasi määrän KÄTEISTÄ vastaan. Sen jälkeen etsiydy hyvissä ajoin omalle ennaltamäärätylle ja nimetylle paikallesi pöytäkartan mukaisesti. Hyviin tapoihin kuuluu myös tervehtiä ympärillä istuvaa pöytäseuruetta ja esittäytyä, mikäli he eivät ole ennestään tuttuja.

3) Sitsikäytännöt

Sitseillä juodaan, lauletaan ja syödään. Laulujen sanat löytyvät pöytiin jaetuista laulukirjoista. Laulaminen on oikeasti hauskaa ja mitään erityistä laulutaitoa ei sitsilauluihin tarvita; pääasia, että laulaa kunnolla mukana. Tarjoilijat tarjoilevat ruuat pöytään.
Muut sitseille ominaiset säännöt kerrataan pääpöydän toimesta sitsien alussa, eli myöskään sitsijuhlan kulusta ei tarvitse huolehtia. Kuunnellaan siis seremoniamestarin ja laulunjohtajan ohjeistuksia, kunnioitetaan annettuja ohjeita ja hiljaisuuksia. Lisäksi kokeneemmat sitsaajat ja vanhemmat opiskelijat neuvovat varmasti pöytäseurueensa pilttejä, jos jotain ihmeteltävää ilmaantuu sitsien aikana.

4) Pitäkää hauskaa!