Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys & Hallituksen kokous 22/2019

 • 04.09.2019
 •  
 • 0 kommenttia

Heissan!

Syksy on täällä taas ja mukanaan se toi myös uuden järjestösyksyn. Sen kunniaksi ajattelin kirjoittaa teille muutaman sanasen, listata tässä kohtaa tiedossa olevien isoimpien tapahtumien päivämäärät sekä toivottaa kaikki tervetulleiksi Asteriskin hallituksen huomiseen kokoukseen. Jos sanalöpinäni eivät juuri nyt herätä kiinnostusta, rullaamalla alas löydät kokouksen esityslistan 😊


Niille, ketkä eivät mua (vielä) tunne: heipähei olen Veera, Salosta Turkuun loikannut ja IT-alalle puolivahingossa päätynyt parikymppinen ihmisyksilö. Toimin tällä hetkellä Asteriskin puheenjohtajana, mutta samalla tasapainottelen osa-aikaisten töiden, mulle rakkaimpien ihmisten näkemisen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpidon kanssa (jaan mielelläni vuosien varrella opittuja juttuja tähän liittyen, nykikää hihasta anytime). Alkava syksy merkkaa mulle puheenjohtajakauden viimeistä pätkää, joten suunnitelmissani on ottaa tästä kaikki irti. Olit sitten piltti, pääaineopiskelija, sivuaineopiskelija tai alumni – toivon, että moni teistä lähtee syksyyn samalla asenteella!

Vuotta 2019 on kulunut nyt 8 kuukautta ja ainakaan allekirjoittanut ei taas vaihteeksi pysy perässä sen kanssa, miten nopeasti aika kuluu. Asteriskilla vuosi lähti käyntiin uudella 11-henkisellä hallituksella ja aktiivinen jäsenistö on pitänyt siitä saakka huolen, että hommia on riittänyt. Hommien määrästä huolimatta kiitollisuutta herättää kyseisen jäsenistön osallistuminen laajan tapahtumakirjon toteutukseen sekä tapahtumien onnistumiseen – tätä lisää! Toivottavasti kesällä on energiavarastot täytetty, sillä nyt siirretään katseet etiäpäin ja sukelletaan taas syvään päähän opintoja unohtamatta – yhdessä kohti ääretöntä ja sen yli eksje 😉

Lyhyesti mainitsin, mitä syksy merkkaa mulle, mutta nyt mä olen kiinnostunut siitä, mitä se teille merkkaa. Ja jos ette tiedä (mikä on täysin normaalia, been there done that), voin sanoa, että ainakin se merkkaa teille ensimmäistä tai uutta mahdollisuutta tulla mukaan Asteriskin toimintaan. Tällä tarkoitan tapahtumiin ja niiden järjestämiseen osallistumista, järjestön vastuupesteihin hakeutumista, riskiystävien auttamista sekä yleisen yhteishengen ylläpitämistä. Koska tuossa listassa oli aika ylätasolla kuvailtuja juttuja, voin kokemuksella sanoa, että moni on huomaamattaankin mukana meidän toiminnassa – tää on oikeesti kivaa!

Nyt kello on yli viisi ja keskiviikko tuntuu taas perjantailta, joten päätän mun sanalöpinät (oispa punainen lanka) seuraavasti.

Tänään on yksi mun syksyn lempparitapahtumista eli Hybridin SyysStartti (toivottavasti nähdään siellä), mutta koska syksy on vasta aluillaan, listaan teille nyt Asteriskin isoimpien tapahtumien (myös muiden tahojen tapahtumia, joihin osallistutaan) päivämääriä eli SAVE THE DATE ainakin näiden osalta!

Syyskuu

 • Kesäkesäkesämökki 13.-15.9.
 • Pilttisitsit 18.9.
 • Pokémon-sitsit ja -bileet 26.9.

Lokakuu

Marraskuu

Tapahtumia on lisäksi viikoittain ja monelle perinteiselle tapahtumalle ei vielä löydy päivämäärää, joten seuratkaa tiedostusta sekä tapahtumakalenteria, niin pysytte kartalla 😊


Asteriskin hallitus kokoustaa huomenna 5.9. klo 18 Asteriskin toimistolla. Kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, joten tervetuloa mukaan!

Esityslista:

 1. Kokouksen avaus           
 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Esityslistan hyväksyminen
 4. Edellisen pöytäkirjan hyväksyminen
 5. Ilmoitusasiat ja posti
 6. Menneet tapahtumat
  • Varaslähtö 24.8.
  • Orientaatioviikko 26.-30.8.
  • Pilttikeilaus 2.9.
  • Pilttisauna 3.9.
 7. Tulevat tapahtumat
  • Aurasoudut 12.9.
  • Kesäkesäkesämökki 13. – 15.9.
  • Pilttisitsit ja -bileet 18.9.
  • Pokémon-bileet ja -sitsit 26.9.
  • Varjopikkujoulut
  • Syyskokous 4.11.
 8. Hybridin kuulumiset
 9. Opintoasiat
 10. Yritys- ja ulkosuhdeasiat
 11. Liikunta-asiat
  • Liikuntavuorot
  • CampusSport Cup jalkapallo
  • Syksyn lajikokeilut
  • Kirkkovenesoutu
 12. Kulttuuriasiat
  • Turku tutuksi -tapahtumasarja 9.9. ja 21.9.
  • Lanit with TuKYData
  • ENCE
  • Big Brother
 13. Toimisto- ja Nukkuma-asiat
 14. Talousasiat
 15. Jäsenasiat
  • Sähköinen jäsenrekisteri
 16. Toimikunnat
  • Vuosijuhlatoimikunta
  • Synergiatoimikunta
  • Tapahtumatoimikunta
  • WWW-toimikunta
  • Lautapelikerho
  • niceKerho
  • Alumnikerho
 17. META
 18. Päivystys
 19. Seuraava kokous
 20. Kokouksen päättäminen

PS. Sydämestäni löytyy erityinen paikka tälle järjestölle, joten mua saa koska tahansa lähestyä mistä tahansa aiheesta, joka Asteriskiin liittyy (tai opintoihin, elämään, hyviin oluihin, sushiin, mitänäitänyton).

Halataan kun tavataan❤
Veera Paananen
Puheenjohtaja, Asteriski ry
pj-asteriski[at]utu.fi