Leffaexcu, Kakola ja Turun linna!

  • 19.09.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Tällä hetkellä Asteriskin Discordissa on käynnissä äänestys seuraavan leffaexcun kohteesta. Äänestyksen kohteina ovat Fingerpori, uusin Terminaattori ja Rambo, Zombieland II, sekä Joker. Jos listalta puuttuu jokin elokuva johon haluaisit leffaexcun järjestettävän, älä pelkää käydä äänestämässä!

Turku tutummaksi toinen päivä lähestyy ja ylihuomenna mennään käymään Kakolan kierroksessa, funikulaarissa ja Turun linnassa, kaikki ilmaiseksi tietty! Mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa Asteriskin jäsen (https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=942888467&_k=b8u-nLAVOOveRypSS71QXIb6yAIsoauKQvt_HC_DrSdoMqStZiEhxwV6IiSS4vA6). Jos ilmoittautumislinkki ei toimi aikaisemman ilmoittautumisen vuoksi tai se kerkeää sulkeutua ennen tapahtumaan, niin voit saapua paikalle Turun kaupungintalon eteen yhteislähtöä varten klo 11:15 lauantaina 21.9. Huomenna on luvassa infoviestiä heille keidän ilmoittautuminen onnistui surveypalissa, sekä ohjeita Discordiin jos ilmoittautuminen surveypalin kautta ei onnistunut.

Jos et ole vielä liittynyt Asteriskin Discord -serverille, niin tässä liittymislinkki: https://discord.gg/JjuTkfw