Äänestä Hybridiaania TYYn edustajistovaaleissa!

  • 30.10.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit lähenevät 1.-6.11.2019, ja nyt on aika tutustua Hybridiaaniin ja sen ehdokkaisiin.

Viime edustajistovaaleissa koko yliopiston äänestysprosentti oli 42 %, kun Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnan oli vain 36 %. Koitetaan parantaa tulosta ja saada vähintään yksi edustaja Hybridiaanilta lisää edustajistoon (tällä hetkellä 5 paikkaa). Kerro siis kaverillekin ja muistakaa äänestää!

Hybridiaani on poliittisesti sitoutumaton Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnan sekä biolääketieteen opiskelijoiden muodostama edustajistolista. Hybridiaani valvoo, että näiden alojen opiskelijoiden tarpeet huomioidaan TYYn toiminnassa.

Hybridiaanin listalla on ehdolla 27 Hybridin alaista opiskelijaa, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa kaikkien opiskelijoiden mielekkääseen opiskeluun ja vapaa-aikaan. Hybridiaanille on ollut aina tärkeää, että jokaiselle järjestölle koosta riippumatta on tarjolla erilaisia tiloja käyttöön niin opiskeluun kuin vapaa-ajan tapahtumia varten. Opiskeluiden joustavuutta halutaan myös lisätä vielä enemmän, esimerkiksi sähköisten tenttien toteuttamisen parantamista ja pakollisten luentoläsnäolojen vähentämistä.

Hybridiaani haluaa lisäksi herätellä ajatusta tuutoroinnin vastuun siirtämistä Turun yliopistolta ylioppilaskunnalle. TYYn tulisi saada hyvä kontakti tuutoreihin alusta alkaen ja tämän kautta uusiin opiskelijoihin. 

Lisää TYYn edustajistovaaleista voit lukea TYYn nettisivuilla osoitteessa http://www.tyy.fi/vaalit​ , ​saman linkin kautta löydät vaalikoneen ja äänestyssivuston. Itse äänestäminen hoituu helposti esimerkiksi puhelimella omien utu-tunnusten kanssa. 

Hybridiaania kannattaa seurata somessa!

Facebook-sivu: Hybridiaani
Facebookin äänestystapahtuma: Äänestä Hybridiaania TYYn edarivaaleissa 2019
Instagram: @hybridiaani

Ei tarvitse olla Einstein äänestääkseen!