Asteriski viikko 46 & mailikooste

 • 11.11.2019
 •  
 • 0 kommenttia

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja mukavia marraskuunäkymiä! Liikuntavastaava lähetti liikunnallisia terveisiä; CampusSport-kisat jatkuvat loppuvuonna vielä uinnin, kaukalopallon ja racket ballin merkeissä. Lisäksi tiistaina 19. marraskuuta järjestetään porraskävelyä, yhteislähtö Tuomiokirkolta kello 18, ja 21. marraskuuta järjestetään mielenterveysviikon Yin Yoga Educariumilla.

Lisätiedot tuttuun tapaan CampusSport.fi ja CampusSportin Facebook-sivut.

Maanantai 11.11.

Tiistai 12.11.

 • Hallituksen kokous klo 12 @Toimisto
 • Hallituspäivystys (Ville) klo 12 @Toimisto
 • Ruutukerho klo 18-21 @Toimisto

Torstai 13.11.

 • Nurinkurinsitsit klo 18-22 @Osakuntasali

Sunnuntai 17.11.


 • Digit ry:n pulsubileet 13.11.
 • Vuoden harmaimmat opiskelijabileet 14.11.
 • Unica -kysely
 • Tuntitöitä opiskelijoille
 • CampusSportin porraskävely/Stairway Walk 19.11.

Digit ry:n pulsubileet 13.11.

IN ENGLISH BELOW

No Maksim tässä Digit ry:ltä hei.

Älä lopeta vielä lukemista, sillä menen suoraan asiaan!

Me Digitillä kuultiin pikkulinnuilta, että keskiviikko kaipaa eeppisiä kekkereitä. Sattumalta on nyt käynyt niin, että me järkätään legendaarisuus -statuksen jo ylittäneet perinteiset Pulsubileet Q-talolla 13.11. eli juuri ensi keskiviikkona!

Tässä tärkeimmät kohokohdat illan bileistä:

 • Sisään pääsee 22:30 alkaen
 • Hinta 1€ (sisältää muuten nopeimmille eeppisen haalarimerkin)
 • Pukukoodina haalarit, jätesäkki tai muu pulsuteemainen
 • Bilemestana Q-talo (Nummenpuistokatu 2)

Jos haluat tutustua uusiin tyyppeihin yli tiedekuntien rajojen, kannattaa ottaa näistä juhlista koppi.

Nähdään tanssilattialla!

***************************

Hi, it’s Maksim from Digit ry.

Don’t stop reading yet, I’m going to get straight to the point!

We at Digit heard some little birds tweeping how there is a massive lack for epic student parties next Wednesday, 13th of November. Well they obviously hadn’t heard of Digit’s traditional party (which have even surpassed the legendary-tier status), The Drunkardparty! (Don’t let the name fool you, it’s just for the dress code.)

The important bits:

 • Doors open at 22:30 // 10:30PM
 • Fee is only 1€ (and it even includes an epic overall patch for the fastest of you)
 • Dress code is overalls, a trashbag, or anything drunkard/hobo related, really
 • Location for the party is House Q (Nummenpuistokatu 2)

If you want to meet new people beyond the borders of your own faculty, there’s no better place to start than this party. For real.

See you at the dancefloor!


Vuoden harmaimmat opiskelijabileet 14.11.

Suomeksi alla!

Hi!

Have you grown tired of the awesome colours offered to you by the magnificent Finnish nature and the rainbow of student overalls?

Everything around you is gray, gray and gray, but you just need more gray in your life?
More is more, after all.

Affekti, Mañana and ESN Uni Turku are celebrating the oncoming Grayest Day of the Year on 14 November in collaboration with Night Club Marilyn and Hartwall. This is the party that celebrates not only the cloudy sky but also the grayest and most Finnish refreshment out there – The Original Long Drink!

The entrance fee of the party is 3 € and it includes the entrance and an awesome patch for the first comers, who will also get a bunch of grey surprises offered by Hartwall. Original Long Drink is also sold for a very special and student friendly price. Naturally the entrance is free with a VIP card as always, but VIP card holders need to pay 2€ for the patch.

WHAT: Vuoden harmaimmat opiskelijabileet – The Grayest Student Party of the Year
WHEN: Thursday 14. November
WHY: The Grayest Day of the Year is approaching!
WHERE: Night Club Marilyn, Eerikinkatu 19, 20100 Turku
€€€: 3€ + cloakroom

*****

Oletko jo kyllästynyt kotimaan luonnon syksyisen oranssiin värikirjoon? Miellyttääkö raikas betoninvärinen taivas? Kaipaako elämäsi yksinkertaisesti lisää… harmautta? Eipä hätää, meillä on siihen ratkaisu!

Affekti, Mañana ja ESN Uni Turku juhlistavat lähestyvää Vuoden harmainta päivää opiskelijabileiden merkeissä 14.11! Vuoden harmaimpia opiskelijabileitä vietetään yhdessä Hartwallin ja Night Club Marilynin kanssa. Tule korkkaamaan kanssamme syksyn parhainta harmautta – opiskelijaystävälliseen hintaan!

Sisäänpääsymaksu kustantaa vaivaiset 3€. Ensimmäisille bilettäjille jaetaan upea haalarimerkki, ja Hartwall tarjoaa illanviettoon myös upeita harmaita yllätyksiä. Vippikortilla pääsee luonnollisesti veloituksetta sisään, ja haalarimerkin voi halutessaan ostaa erikseen.

MITÄ: Vuoden harmaimmat opiskelijabileet
MILLOIN: Torstaina 14.11. klo 22
MIKSI: Vuoden harmain päivä on tulossa!
MISSÄ: Night Club Marilyn, Eerikinkatu 19, 20100 Turku
€€€: 3€ + narikka

-Affekti, Mañana and ESN Uni Turku


Unica -kysely

Pidätkö ruuasta? Käytkö Unican opiskelijaravintoloissa? Toivoisitko jonkin olevan paremmin Unica -ravintoloissa? Vai haluaisitko ilmaista tyytyväisyytesi? Sopivatko Unican aukioloajat kiireisen elämäsi aikatauluihin? Onko palvelu toimivaa?

Näihin ja muihin polttaviin kysymyksiin voit vastata tällä viikolla, 4.-10.11. käynnissä olevaan vuosittaiseen Unica -ravintolakyselyyn. Kyselyn avulla pääset kertomaan, mikä Unicassa on mielestäsi parasta, ja mitä toivoisit kehitettävän.

Kyselyyn voit vastata tällä nettilomakkeella: https://fi.surveymonkey.com/r/H5TYDSD

Uncan ravintoloissa voit myös vastata kyselyyn paperisella lomakkeella.

Kyselyn toteuttaa Sosiaalitieteiden Klubi ry. Ravintolakyselyssä kerättyjä tietoja hyödynnetään Unican ravintolapalveluiden kehittämisessä. Tietosuojalain mukaisesti lomakkeita säilytetään vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään asianmukaisesti. Tietoja ei luovuteta Unican henkilökunnan eikä Sosiaalitieteiden klubin hallituksen ulkopuolisille henkilöille. Henkilötietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen. Henkilötietoja ei käytetä profilointiin. 


Tuntitöitä opiskelijoille

Haemme tutkimusryhmäämme tuntitöihin sinua innokas tietokoneet hallitseva opiskelija. Tarvitsemme sinua auttamaan meitä tekemään biologisen datamme analyysejä. Me hallittsemme kyllä biologian mutta tarvitsemme sinua hoitamaan algoritmien pyörityksen R-studio pohjalla. Työtä voi tehdä opintojen ohella ja vaikka iltaisin ja viikonloppuisin. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tekemään mahtavaa tutkimusta kanssamme.

Yhteystiedot (piaranta@utu.fi)

Pia Rantakari, Adjunct Professor of Physiology
Academy Research Fellow
University of Turku
Institute of Biomedicine and
Turku Bioscience
Tykistökatu 6B floor 5, room 5041b
FIN-20520 Turku
http://plvap.utu.fi/


CampusSportin porraskävely/Stairway Walk 19.11.

Marraskuun kylmyys on jo saapunut länsirannikkollekin, mutta ei hätää, sillä CampusSportin liikuntatuutorit tarjoavat mainion tilaisuuden saada liikettä ja lämpöä porraskävelylenkin merkeissä. Portailta aukeaa upeita näköaloja – ja yksi porras vastaa kymmentä askelta tasamaalla, eli samalla tulee kuntoiltuakin.

Lenkki järjestetään ti 19.11. klo 18 alkaen, ja tapaamispaikkana toimii Tuomiokirkon edusta. Reitti kiertää porrasosuuksia yhdistäen Vartiovuoren, Samppalinnan puiston ja Turun taidemuseon kautta, päättyen takaisin Tuomiokirkolle. Osallistujille jaetaan CampusSport-heijastimet, jotta lenkistä voidaan nauttia turvallisin mielin pimenevässä illassa. Joten ota kaveri mukaan tai saavu paikalle yksin! Tapahtuma on ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla mukaan, vaikka et olisi CampusSportin jäsen. Kierros kestää noin tunnin. Liikuntatuutorit tunnistat CampusSport-kyltistä.

https://www.facebook.com/events/569486780485955/
______________________________________________________

November är här och kylan har hittat till väskusten men ingen fara! CampusSports motionstutorer erbjuder en strålande möjlighet att röra på sig och ordnar en promenad runt staden. Vi kombinerar promenaden med trappgång – ett trappsteg motsvarar tio steg på jämn terräng.

Promenaden ordnas ti 19 November kl 18:00. Vi träffas först vid Åbo domkyrkan och sedan fortsätter rutten till Vårdberget, Samppalinnaskvären och Åbo konstmuseet. Sist kommer vi till Domkyrkan på nytt dit rutten avslutas. Alla deltagare kommer att få en reflex så att vi kan njuta av promenaden fast kvällarna mörknar. Så ta med en kompis eller kom ensam på plats! Evenemanget är gratis. Du behöver inte anmäla dig. Man kan delta även fastän man inte är medlem av CampusSport. Promenaden tar ungefär en timme.

https://www.facebook.com/events/569486780485955/
______________________________________________________

The coldness of November has reached the west coast, but not to worry, because CampusSport’s sports tutors are offering a great opportunity to get some move on with a walking tour around the city. During the tour we will climb many of the stairs in the city center area. Stairs offer a great view over the city – and one step up the stairs is equivalent to ten steps on flat ground so we’ll great exercise at the same time.

The tour is organized on Tue 19 November, starting at 6pm. The meeting point will be in front of the cathedral (Tuomiokirkko) near the river. The route will go through Vartiovuori, Samppalinna’s summer theatre, and Turku art museum. The tour will end at the cathedral as well. Participants will get a Campussport reflector, so that we can enjoy the tour safely as the evening’s are quite dark this time of year. So take a friend with you or come by yourself! The event is free. No need to enroll in advance. You don’t need to be a CampusSport member in order to participate. Tour will last for approximately an hour. The sports tutors will have a CampusSport sign with them so that you’ll be able to recognize them.

https://www.facebook.com/events/569486780485955/