Duobileet vol. 2: Sankarit (1/2)

  • 13.11.2019
  •  
  • 0 kommenttia

(in English below!)

MITKÄ DUOBILEET?
Duobileet järjestetään nyt toista kertaa koko ihmiskunnan historian aikana! Kaksibileinen vuosittain toistuva bilesarja avataan bileillä, jotka järjestetään tällä kertaa Heidi’s Bier Barissa keskiviikkona 20. marraskuuta. Tällä vuosikerralla bileiden teema pyörii sankarien ja erityisesti pelisankarien ympärillä. Bileillä on hintaa 3e, johon nopeimmille sisältyy teeman mukainen haalarimerkki. Tämä haalarimerkki muodostaa parin kevään bileistä saatavan merkin kanssa.

NÄIHIN BILEISIIN SAA PUKEUTUA!
Illan hulinassa järjestetään pukukilpailu, johon saat pukeutua oman elämäsi/elämänpelisi suurimmaksi sankariksi. Mario, Sonic, Lara Croft, Kratos, Link, Simo Häyhä, oma äitisi… Vain taivas on rajana! Pukukilpailun voittajalle on luvassa ehdottoman huikea ja mieltä nostattava palkinto!

LÖYDÄ PARISI JA VOITA!
Haalarimerkkien taakse on kirjattu numero/kuvio, joille löytyy Heidi’sistä muiden juhlijoiden haalarimerkeistä vastapari. Jos löydätte toisenne tarpeeksi nopeasti, saatte lunastaa lipunmyynnistä kostean palkinnon!

SIIS MITÄ HÄH?
MITÄ? Duobileet vol. 2: Sankarit (1/2)
MISSÄ? Heidi’s Bier Bar
MILLOIN? 20.11. klo 21
PALJONKO? 3e
MIKSI? Hyvä syy pukeutua!

https://www.facebook.com/events/2529622553819523/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

WHAT IS DUOBILEET?
Duobileet vol. 2 is the second Duoparty (by Duobileet)! This party serie happens every year and consists of two parties that have a common theme. This autumn the theme is heroes and especially heroes from games. From the Heidi’s door you will receive an overall badge that follows the theme of the party! The party has a price of 3 euros (including overall badge for the fastest). At the party next spring you will get a badge that is a pair to the badge received from this party.

SUIT UP!
To this party you can wear any costume you like! We have a costume contest, where you should dress as the (video game) hero of your life. Some examples: Mario, Sonic, Lara Croft, Kratos, Link, Simo Häyhä, your mother…. You know what I’m talking about! Of course, there is a price for the winner 😀

FIND YOUR NEW BUDDY AND WIN!
When you get an overall badge (if you’re fast enough), on the other side there will be a number/symbol. Find your counterpart from the party fast enough and receive an award!

SO… COME AGAIN?
WHAT? Duobileet vol. 2: Heroes (1/2)
WHERE? Heidi’s Bier Bar
WHEN? 20.11. klo 21
HOW MUCH? 3e
WHY? A good reason to dress up!