Asteriskin ja Reaktorin tapahtuma

  • 30.11.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Terve!

Asteriski ja Reaktor järjestävät meidän tämän vuoden viimeisen yritystapahtuman! Eli siis tervetuloa Reaktorin toimistolle 04.12. kello 17:00 alkaen. Luvassa on yritysesittely, lautapelejä, konsolipelejä, saunomista ja tietysti ruokaa ja juomaa!

Reaktor yhdistää liiketoimintakonsultoinnin ja suunnittelun väkevään teknologiseen huippuosaamiseen. Tekemisemme pohjautuu digitaalisuuden, liiketoiminnan, ihmisen ja kulttuurin ymmärtämiselle. Meillä työskentelee noin 550 asiantuntijaa, joista kaksi kolmannesta on ohjelmistokehityksen ammattilaisia.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 01.12. kello 16:00, eli ei muuta kuin mukaan pöhisemään ja verkostoitumaan!

Kuten aina, tapahtuma on Asteriskin jäsenille täysin ILMAINEN ja mukaan mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautuaksesi tapahtumaan, sinun on oltava Asteriskin jäsen. Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmoittaudut, etkä saavu paikalle, niin perimme sinulta 5e sakkomaksun. Eli jos tiedät ilmoittautumisen jälkeen, ettet pääse paikalle, niin hoida tilallesi joku muu jäsen / ilmoita hallitukselle asiasta viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 03.12. kello 12:00

MITÄ: Reaktorin toimistovierailu

MISSÄ: Reaktorin toimistolla (Linnankatu 16)

MILLOIN: 04.12. kello 17:00 ->

MITÄ MAKSAA: Ei mitään Asteriskin jäsenille

LET’S GO!

https://my.surveypal.com/Asteriski-x-Reaktor–toimistovierailu