Toimihenkilöhaku 2020!

  • 07.01.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Hei Asteriski ry:n jäsenet! Uusi vuosi on pyörähtänyt nyt käyntiin, eli on siis vihdoin aika valita uusia toimihenkilöitä. Asteriski ry valitsee syyskokouksessa päätettyjen lisäksi vielä ainakin seitsemän toimihenkilöä eri pesteihin. Hakuaikaa on 15.1. asti.

Jos hitusenkaan kiinnostaa ainejärjestötoiminnassa vaikuttaminen, kannattaa käydä lukaisemassa pestien kuvaukset ja täyttää sitten rohkeasti hakulomake täällä: https://forms.gle/BiVG7dp6iG9reqVeA

Toimihenkilöitä haetaan seuraaviin pesteihin:

Lautapelivastaava

Kehitysyhteistyövastaava

KV-vastaava

Opintomateriaalivastaava

Saavutettavuusvastaava

Ympäristövastaava

Ruutuvastaava

Mikäli pestiin hakee useampi henkilö, tehdään valinta hallituksen päätöksen tai jäsenistölle lähetettävän äänestyksen perusteella, riippuen pestistä. Joihinkin pesteihin valitaan suoraan useampi henkilö. Toimihenkiöiden tehtäväkuvaukset voit käydä tarkistamassa Asteriskin nettisivuilta täältä: https://www.asteriski.fi/virallista/hallitus-ja-toimihenkilot/

Lisäkysymyksiä voi esittää nykyisille/vanhoille toimihenkilöille tai hallituslaisille!

Hyvää alkanutta vuotta ja hakuintoa!

Asteriskin hallitus 2020