DNA:n kyykkätreenit 5.2.

  • 24.01.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Mikä on karttu? Entä hauki? Nämä asiat muistuvat mieleen, kun saavut Digitin, Nucleuksen ja Asteriskin yhteisiin kyykkäharjoituksiin Edun kentälle keskiviikkona 5. helmikuuta kello 18 alkaen! Mukaasi et tarvitse muuta kuin lämmintä vaatetta ja urheiluhenkeä!

Tämä onkin loistava tilaisuus esimerkiksi kaikille Akateemisen MM-kyykän (8.2.) areenoille suuntaaville joukkueille päästä hiomaan heittonsa ja vastustajien kisasipulin verbaalisen kuorimisen taitonsa timanttiseen kuntoon rennossa tunnelmassa ennen Hervannan kirkkaisiin parrasvaloihin astumista. Paikalle kannattaa toki tulla pelailemaan ja hengailemaan vaikkei olisikaan lähdössä MM-kyykkään.

Mikäli sinulla ei ole kyykkäjoukkuetta, ollos huoleti! Paikalle voi tietysti saapua myös yksin, joukkue kyllä järjestyy kaikille halukkaille. Kaikki siis mukaan nauttimaan helmikuisesta illasta hyvän seuran ja hienon lajin parissa! 🙂

Mitä: Kyykkää ft. Digit ja Nucleus!
Milloin: 5.2. klo 18-20
Missä: Edun kentällä
Mitä mukaan: Lämmintä vaatetta ja kyykkäfiilistä (ja MM-kyykkäjoukkueesi)

FB: https://www.facebook.com/events/1522073817943039/

***

Nucleus, Digit and Asteriski are organising a practice for MM-kyykkä on Wednesday 5.2. The games will start at 6pm. It doesn’t matter if you’re not going to MM-kyykkä just come join us and have a good time throwing karttus!

What: Kyykkä practice
When: 5.2. 18-20 o’clock
Where: Behind Educarium (Edu’s field)
What should I bring with me: Warm clothes