Faijasitsit ja – bileet!

  • 18.02.2020
  •  
  • 0 kommenttia

-Isä, mä oon väsyny.

-Moi väsyny, mä oon isä

Nyt on isien vuoro! Faijasitsit ja -bileet ovat täällä. Keskiviikkona 18.3. mennään faijastylen, kun faijasitsejä sitsataan ensimmäistä kertaa Q-talolla TYK:n, Synapsin ja Asteriskin järjestämänä. Vedä siis isikuteet niskaan, ota faijahuumori haltuun ja saavu Q-talolle vitsien siivittämänä. Sitsien hinta 14/16 € (alkoholiton/alkoholillinen).

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa maanantaina 2.3. klo 12.00 täällä.

Sitsien jälkeen on aika bileiden, kun isukit suuntaavat Vegasiin kello 22 alkaen Faijabileisiin, jossa isät ja isänmieliset pääsevät ottamaan tanhuten. Jokainen isä, isi, faija, pappa, ukko ja isupappa on näihin krebailuihin tervetullut. Oli henkinen iskäsi sitten vyölaukullinen suomituristi kanariffalla tai jussipaitainen mörökölli saunaillassa, kanavoi se keskuuteemme ja saavu bailaamaan Vegasiin isien tyyliin!

TL;DR

Mitä: Faijasitsit ja -bileet

Missä: sitsit Q-talolla ja bileet Vegasissa

Milloin: ke 18.3. klo 18/22

Mitä maksaa: sitsit 14/16 €, bileet 3 € (+narikka)

Miksi: Isi maksaa!

———-

Dad, I’m tired

-Hi tired, I’m Dad

It’s dads’ time to party! Dad sitz and -party are here. Dad sitz will be held for the first time at Q-talo with TYK, Synapsi and Asteriski on Wednesday 18.3. at 6 pm. Put on your greatest dad clothes, prepare a pocketful of dad-jokes and head up to Q-talo.

More information about the sitz and registration will be posted later.After the sitz is time to party dad style in Vegas starting at 10 pm. Every dad, daddy, father, old man, papa and pops are welcome to join this jamboree. Whether your inner dad is classic fanny pack-carrying dad bodder or fancy champagne-sipping aristocrat, channel that powerful force amongst us and come to party to Vegas, dad style!

TL;DR

What: Dad sitz and -party

Where: sitz at Q-talo, party in Vegas Night Club

When: Wednesday 18.3. at 6/10 pm

What does it cost: party 3 € (+cloakroom fee)

Why: Dads’ do it the best!