Muistutus: Faijasitsit ja -bileet

  • 01.03.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Muistutus! Nämä ovat pian ja maanantaina 2.3. aukeaa sitsi-ilmoittautuminen klo 12 osoitteessa:

https://synapsi.nettilomake.fi/form/9348

Jos isävitsit kiinnostavat ja haluat myös voittaa itselle ja avecille ilmaset bileet, niin kannattaa käydä katsomassa tapahtuman FB-sivua

https://facebook.com/events/s/faijasitsit-ja-bileet-dad-sitz/2631651237054579/?ti=as

——–—————

Isä, mä oon väsyny.

-Moi väsyny, mä oon isä

Nyt on isien vuoro!

Faijasitsit ja -bileet ovat täällä. Keskiviikkona 18.3. mennään faijastylen, kun faijasitsejä sitsataan ensimmäistä kertaa Q-talolla TYK:n, Synapsin ja Asteriskin järjestämänä. Vedä siis isikuteet niskaan, ota faijahuumori haltuun ja saavu Q-talolle vitsien siivittämänä.

Tarkempaa tietoa sitseistä ja ilmoittautumisesta seuraa myöhemmin. Sitsien jälkeen on aika bileiden, kun isukit suuntaavat Vegasiin kello 22 alkaen Faijabileisiin, jossa isät ja isänmieliset pääsevät ottamaan tanhuten. Jokainen isä, isi, faija, pappa, ukko ja isupappa on näihin krebailuihin tervetullut. Oli henkinen iskäsi sitten vyölaukullinen suomituristi kanariffalla tai jussipaitainen mörökölli saunaillassa, kanavoi se keskuuteemme ja saavu bailaamaan Vegasiin isien tyyliin!

TL;DR

Mitä: Faijasitsit ja -bileet

Missä: sitsit Q-talolla ja bileet Vegasissa

Milloin: ke 18.3. klo 18/22

Mitä maksaa: bileet 3 € (+narikka)

Miksi: Isi maksaa!