Asteriski viikko 12 ja mailikooste

  • 15.03.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Sairaan kivaa viikkoa kaikille! Onko vessapaperit ja hengityssuojaimet hankittu jo, etkä oikein tiedä mitä tekisit? Pitäkäähän kiinni coronoistanne, sillä nyt on juuri oikea aika kaivaa koronat kaapista, lähteä Coronalla katsomaan koronaa tai juoda Coronaa kuunnellen Coronaa.

Vitsit sikseen, pesen käteni koko jutusta. Katsotaan seuraavaksi, mitä tuleva viikko tuo/ei tuo tullessaan:

Tiistai 17.3.

Ruutukerho etänä @ Discord

Keskiviikko 18.3.

Faijasitsit ja -bileet PERUTTU

Torstai 19.3.

Hallituksen etäkokous klo 17 alkaen @ Discord

Sunnuntai 22.3.

Liikuntavuoro PERUTTU

————————————————————————————————————

Ohjelmistotekniikan oppiaine etsii tutkimusavustajaa 1.4.2020 – 31.1.2021 ajalle

Etsimme tutkimusavustajaa työskentelemään osana ohjelmistotekniikan ohjelmistokehitystiimiä.

Tehtävä liittyy Digisaapas-hankkeeseen, jossa toteutetaan matkailu- ja virkistysalueiden karttadataa hyödyntävä mobiilisovellus Varsinais-Suomen alueelle. Tutkimusavustajan pääasialliset tehtävät ovat web-pohjaisen mobiiliohjelmiston kehittäminen, sidosryhmien kanssa työskentely sekä muut tutkimukseen liittyvät tehtävät. Tehtävä on määräaikainen 1.4.2020 – 31.1.2021 ja kokoaikainen, joskin sitä on mahdollista hoitaa osa-aikaisesti opiskeluperiodien aikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään:
• hyvää ohjelmointitaitoa
• kykyä työskentelyyn itsenäisesti ja tiimissä
• hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Eduksi katsotaan:
• web- ja mobiiliohjelmoinnin osaaminen
• paikkatietojärjestelmien tuntemus
• tietämys ohjelmistokehityksen menetelmistä
• kyky ymmärtää ja tuottaa tieteellistä tekstiä
• kiinnostus ohjelmistotekniikan tutkimukseen

Tehtävä soveltuu hyvin tietotekniikan tai tietojenkäsittelytieteen opiskelijalle, joka on kandidaatin tutkinnon loppuvaiheessa tai diplomi-insinöörin/maisterin tutkinnon alkuvaiheessa. Tehtävään valitulla tulee olla opinto-oikeus Turun yliopistossa.

Tutkimusavustajan palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän (opetus- ja tutkimushenkilökunta) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 1848,79 e/kk (vaativuustaso 1). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa 6 % – 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Tehtävässä on viiden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee jättää viimeistään maanantaina 23.3.2019 (klo 23:59) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Työpaikkailmoitus löytyy osoitteesta: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat (pääsy yliopiston verkosta tai VPN-yhteyden läpi)

Linkki hakulomakkeeseen on ilmoituksen alussa kohdassa (”Täytä hakemus”). Hakemukseen on liitettävä CV, tutkintotodistukset ja opintorekisteriote, näytteet omasta ohjelmointiosaamisesta ja motivaatiokirje.

Lisätietoja projektista ja työtehtävästä antaa apulaisprofessori Tuomas Mäkilä tusuma@utu.fi, +358 40 541 8955.

————————————————————————————————————

1-3 harjoittelijaa (ViLLE-kehittäjä) Oppimisanalytiikan keskukseen

Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen Vuorovaikutusmuotoilun yksikkö hakee 1-3 kesäharjoittelijaa Oppimisanalytiikan keskukseen kehittämään ViLLE-oppimisjärjestelmää.

Oppimisanalytiikan keskus on Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksella toimiva digitaaliseen opetukseen ja oppimisanalytiikkaan keskittyvä tutkimusryhmä. Keskus kehittää ViLLE-oppimisjärjestelmää, jota käytetään korkeakoulujen lisäksi joka kolmannessa suomalaisessa peruskoulussa.

Oppimisanalytiikan keskus hakee kesäksi 2020 harjoittelijoita kehittämään ViLLEä eteenpäin. Vaatimuksena on Java-osaaminen, ja lisäksi katsotaan eduksi tietämys jostain seuraavista tekniikoista: MySQL, JavaScript, HTML, CSS, Vaadin.

Kesäharjoittelupaikkoja voivat hakea kaikki Turun yliopiston tiedekuntien perustutkintoa suorittavat opiskelijat. Etusijalla ovat Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen omat opiskelijat. Harjoittelu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät aiemmin ole olleet harjoittelussa tai muuten töissä laitoksella.

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta, ja harjoittelun ajankohta voidaan sopia joustavasti ajalle 1.5.2020–31.8.2020. Harjoittelijalle maksettava palkka on 1300e/kk.

Hakemukset tulee jättää viimeistään tiistaina 17.3.2019 (klo 23:59) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat
Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja motivaatiokirje. Hakemuksen voi tehdä vain Turun yliopiston verkossa olevalla koneella.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Teemu Rajala, temira@utu.fi

————————————————————————————————————

HOX HOX! Työhakemuksia varten yliopiston verkkoon pääsee yliopiston VPN:n kautta.

Ohjeet sen asentamiseen: https://intranet.utu.fi/index/etakaytto/Sivut/VPN-asentaminen.aspx