Etäsitsit 25.3. ja muuta!

  • 20.03.2020
  •  
  • 0 kommenttia

ETÄSITSIT

Kaikki peruttu ja pilalla? Ei hätää! Etäsitsit saapuvat.

Asteriski järjestää ensiviikon keskiviikkona 25.3. klo 18 alkaen etäsitsit. Paikkana toimivat Asteriskin Discord ja Zoom, joista pöytäseurueet ja muut keskustelut käydään Discordin puolella, mutta pääpöytä etc Zoomin puolella (tämä on kummankin sovelluksen rajoitteiden vuoksi). Zoomin linkki julkaistaan hieman ennen sitsien alkua.

Sitsit ovat OPM ja ORM, eli oma pullo ja ruoka mukaan. Muistathan ottaa ruokaa hakiessasi allergiasi huomioon! Pöytäseuruetoiveet ja allergioiden ilmoittamiset voit kuitenkin jo nyt laittaa sitseille suunnatuilla kanavilla.

Sitseihin liittyviä kysymyksiä voi esittää sille luoduilla kanavilla.


ETÄPELI-ILLAT

Maanantaisin aletaan järjestämään klo 17 alkaen peli-iltoja Discordissa. Peleistä voi äänestää ennen peli-iltaa sille dedikoiduilla kanavilla. Taitotasolla ja kokemuksella ei ole väliä! Voit myös tulla mukaan vain katsomaan pelailua streamista. Tervetuloa pelailemaan!

Huhu kertoo myös, että lauantaisin olisi alkamassa Asteriskin ja Digitin peli-illat…


ETÄTEMPPARIT

Joka torstai järjestetään klo 20 alkaen tempparikerho Ruutukerhon äänikanavalla. Kerhossa katsotaan kaksi jaksoa plus extra. Temppareiden katsominen ei vaadi aikaisempaa tuntemusta tai kerhon vakiojäsenyyttä.

Poikkeuksellisesti sunnuntaina pidetään extra-tempparikerho, jossa otetaan jaksoja kiinni. Aika tarkentuu myöhemmin.


ETÄRUUTUKERHO

Ruutukerho jatkaa myös etänä samaan aikaan kuin aikaisemminkin, eli tiistaisin klo 18 alkaen. Paikkana Ruutukerhon äänikanava. Tällä hetkellä vuorossa on vielä Altered Carbonin toinen tuotantokausi.


DISCORD -SERVERIT!

Asteriskin Discord: https://discord.gg/w5Hn9bh

Asteriskin ja Digitin uusi serveri: https://discord.gg/Rs4k7af