Asteriski viikko 13 ja mailikooste

  • 23.03.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Oletko kuullut perhosvaikutuksesta? Perhosvaikutus on kaaosteoriassa käytetty vertaus siitä, että lepakko voisi saada aikaan vessapaperipulan toisella puolella maapalloa. Onhan se toisaalta hyvä, että yhteiskunta viimeinkin hyötyy siitä, että olen epäsosiaalinen, työtön ja sinkku.

Mitä kivaa tämä viikko tuo tullessaan?

Maanantai 23.3.

Etäpeli-ilta @ Discord klo 17

Tiistai 24.3.

Etäruutukerho @ Discord klo 18

Keskiviikko 25.3.

Etäsitsit @ Discord klo 18

Torstai 26.3.

Etätempparit @Discord klo 20

————————————————————————————————————

Osallistu virtuaalikonekyselyyn

Kysely koskee tämän vuoden kursseilla käytettyä virtuaalikonetta. Kyselyn tuloksia käytetään virtuaalikoneen sekä opetuksen kehittämiseen. https://link.webropolsurveys.com/S/463AC11CE021A384

————————————————————————————————————

Osallistu luovuustutkimukseen – voita Superlahjakortti!

Mietitkö, millä perusteella jotakuta pidetään luovana, kun toista ei? Entä mikä tekee taideteoksesta luovan? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia meneillään olevassa pro gradu -tutkimuksessa.

Teen kognitiotieteen pro gradu -tutkimustani ihmisten tavoista arvioida luovuutta. Etsin vastaajia tutkielmani kyselyyn, jossa arvioidaan erilaisten taideteosten luovuutta valmiiden kysymysten avulla.

Kyselyyn vastaaminen ei edellytä taiteiden tuntemusta, eikä vastaamista ole rajoitettu vain ”luoville ihmisille”. Jos luovuus kiinnostaa sinua, toivon, että osallistuisit tutkimukseeni.

Voit vastata kyselyyn oheisesta linkistähttps://webropol.com/s/luovuudentutkimus2020

Kyselyyn vastaaminen vie noin 20 minuuttia. Tarvitset vastaamiseen äänentoistoa, kuten kuulokkeet.

Vastaamalla kyselyyn voit osallistua 40€ Superlahjakortin arvontaanSuperlahjakortti on mahdollista muuttaa satojen yritysten lahjakorteiksi, joten sen käyttö on vain luovuudesta kiinni!

Mahdollisia kysymyksiä ja lisätietotiedusteluja tutkimukseen liittyen voit esittää allekirjoittaneelle (henrik.a.lassila@student.jyu.fi).

Kaikkea kyselyssä kerättyä dataa käytetään vain tieteelliseen tutkimukseen, eikä vastausten perusteella ole mahdollista tunnistaa vastaajia henkilökohtaisesti.

Kiitoksia osallistumisestasi!