EtäVappu -info!

  • 24.04.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Tässä olisi nyt tarkempaa tietoa tapahtumista ja Zoom -linkkejä! Tarkemmin tapahtumiin voi tutustua:

Tapahtumista voi kysellä tarkennuksia myös discordissa.  Vaikka onkin korona, niin Vappu ei silti ole kuollut 😊!

Info:

  • WabuBingo with TEK 25.4.
  • Etäjumppa 26.4.
  • Hybridin Haalarihaaste 27.4.
  • Lemmikkilive 27.4.
  • KPS 27.4.
  • Power Hour 28.4.
  • Hybridin Etäboolitu 30.4.

WabuBingo with TEK – la 25.4. klo 16:00

Oletko mestari bingossa? Tuntuuko että osaat huutaa bingo? Onneksi näihin on vastaus, nimittäin WabuBingo!

Lauantaina järjestettävässä DNAn ja TEKin bingossa on jaossa huikeita palkintoja ja tunnelmaa. Osallistuminen on ilmaista ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan pelaamaan.

Tapahtuma on Zoomissa: https://utu.zoom.us/j/63796793270

Meeting-id: 637-9679-3270

WHAT: Bingo!

WHERE: Zoom: https://utu.zoom.us/j/63796793270

WHEN: Saturday 25.4. at 4 pm, program starts 16.15

DRESSCODE: Quarantine or overalls (webcam appropriate)

HOW MUCH: 0 $

Etäjumppa – su 26.4. klo 13:00

Mitä olisi Wappu ilman urheilupäivää? Wappucooperit ja joukkuelajit jäävät valitettavasti tänä vuonna välistä, mutta ei hätää! Etäyhteyden välityksellä pääset tekemään tehokkaan HIIT-kotitreenin, johon et tarvitse kuin itsesi, hieman tilaa ja halutessasi jumppamaton. Itse treenin lisäksi teemme myös alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyn. Vedä jumppavaatteet päälle ja siirry Zoomiin! https://utu.zoom.us/j/67573445198

Tapahtumasivulle/ilmoittautumaan pääset tästä!

Hybridin Haalarihaaste – koko ma 27.4.

Hybridi haastaa muut osallistumaan somehaasteeseen, johon voit osallistua lisäämällä kuvan Instagramin tarinaan tai syötteeseen, sekä tägäämällä @hybridiry. Kuvassa tulee olla haalarit ja lakki päässä. Hybridi aloittaa itse omalla kuvallaan maanantaina!

Tapahtumasivulle/ilmoittautumaan pääset tästä!

Lemmikkilive – Ma 27.4. klo 17:00

Onko sinulla oma lemmikki, joka on niin söpö, upea tai taitava, että haluat esitellä sen kaikille muillekin? Nyt siihen on oiva tilaisuus etäwapun Lemmikkiliven myötä!

Lemmikkisi voi olla mitä tahansa eläimestä huonekasviin tai pehmoleluun. Jotta osaamme hieman aikatauluttaa tapahtumaa, toivomme, että ilmoittaudut lemmikinesittelijäksi alla olevalla formsilla lauantaihin 25.4. mennessä. Esittelyn ohjepituus on noin viisi minuuttia, minkä aikana voit kertoa lemmikistäsi mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, esimerkiksi nimi, ikä, laji, rotu, erityistaidot, hauskoja faktoja tai ihan konkreettisesti esitellä sen taitoja. Muut osallistujat voivat myös kysyä kinkkisiä kysymyksiä.

Jos haluat esitellä lemmikkisi ilman ennakkoilmoittautumista, laita liven aikana viestiä jommallekummalle hostille, ja katsomme, mahdutko vielä mukaan.

 Mikäli haluat osallistua lemmikkiliveen vain katsojana, riittää, kun saavut Zoom-huoneeseen ajallaan ja nautit monenkirjavista lemmikeistä!

WHAT: Pet live introduction (remote)

WHERE: Zoom: https://utu.zoom.us/j/67268006054

 WHEN: Tuesday 27.4. at 5 pm, program starts 17.15

DRESSCODE: Quarantine or overalls (webcam appropriate)

WHY: Because we want to see other people’s pets

Tapahtumasivulle/ilmoittautumaan pääset tästä!

KPS – 27.4. klo 17

Kasvatustieteilijöiden ainejärjestö Katko ry järjestää maanantaina 27.4. kivi-paperi-sakset -turnauksen Zoomissa ja Asteriski lähtee luonnollisesti tavoittelemaan tämän arvostetun turnauksen voittoa kahden edustajan voimin!:fist: :raised_hand: :v:  Turnaus alkaa klo 17.

Power Hour – 28.4. klo 18

Kuivaako kurkkua? Kelpaisiko kurkunkostuke (kertaa 60)? Pidätkö kylmän nesteen virtauksesta kurkussasi? Keräännytään porukalla klo 18.00 Zoomiin pelailemaan Power Houria (suoritus alkaa 18.15). Pelin idea on helppo: juo shotti nestettä joka minuutti tunnin ajan. Muumilimppari, olut, suomi-ed; pelaaja valitsee juomansa. Voima-tunnin jälkeen jatketaan ajanviettoa muidenkin juoma- ja korttipelien parissa. Vaikka tapahtuma on etänä, ei anneta sen olla etäisä. Webbikameroiden välityksellä voi esitellä suorituksiaan tai hienoa shottilasiaan. Pukukoodina toimii karanteeni (huomioi asusi webcam-yhteensopivuus).

(Zoom -linkki tulee lähempänä tapahtumaa)

Hybridin Etäboolitus – 30.4. klo 12:00

Koska nykyisessä tilanteessa ei ole soveliasta järjestää perinteistä boolitusta, järjestää Hybridi kaikille opiskelijoilleen etäboolituksen Zoomissa klo 12-14! Tällä viikolla Hybridin järjestöt jakavat sosiaalisessa mediassa reseptejä järjestön värejä edustaviin booleihin, joita kukin voi tehdä itse kotonansa ennen virallista etäboolitustapahtumaa.

Etäboolituksen alussa kukin Hybridin järjestö antaa vapputervehdyksensä ja maistattaa sekä arvioi omaa booliaan.

Missä? @Zoom (linkki tulossa myöhemmin) Monelta? 12-14