Asteriski viikko 18 ja mailikooste

 • 27.04.2020
 •  
 • 0 kommenttia

Tänä vuonna vappua vietetään etänä. Surkuttelun sijasta kannattaa etsiä aiheesta hyvät ja positiiviset puolet. Esimerkiksi ei tarvitse murehtia kavereiden perään, koska kalsarikännit mahdollistavat sammumisen suoraan kotisohvalle.

Vapputekemistä löytyy etäilynkin aikana. Turun Wappuradio on kuultavissa 30.4. saakka, allaolevista vapputapahtumista löydät lisää tietoa täältä ja täältä. Muista myös käydä äänestämässä vuoden IT-opettajaa!

Maanantai 27.4. – Sunnuntai 3.5.

Aamukahvit @ Discord klo 9

Maanantai 27.4.

Hybridin haalarihaaste

Lemmikkilive klo 17

KPS-turnaus klo 17

Tiistai 28.4.

Etäruutukerho @ Discord klo 18

Power Hour klo 18

Torstai 30.4.

EtäVappu

Hybridin etäboolitus klo 12-14

Hallituksen kokous @ Discord klo 17

Perjantai 1.5.

Etäpicnic

————————————————————————————————————

Kysely koronan vaikutuksista opintoihin

Tämän melko lyhyen kyselyn tarkoitus on kerätä tietoa opiskelijoiden korona-aikana kohtaamista ongelmista. Lomakkeessa on myös mahdollisuus jättää yhteystiedot, jos vastaaja toivoo meiltä yhteydenottoa asian tiimoilta. Meiltä on tulossa myöhemmin keväällä myös laajempi kysely koronan vaikutuksista hyvinvointiin ja opintoihin.

Linkki kyselyyn: https://www.tyy.fi/fi/covid-19-study-affect

————————————————————————————————————

Osallistu musiikinkuuntelututkimukseen puhelimellasi/ Participate in a music listening study on your mobile phone

Jyväskylän yliopistossa on meneillään kansainvälinen, Suomen Akatemian rahoittama OmaMusa-tutkimus, jossa tutkitaan musiikinkuuntelun vaikutuksia mielialaan. Aineistonkeruuta on päätetty jatkaa tänä keväänä poikkeavista oloista huolimatta, joten kutsumme teidät opiskelijat osallistumaan tutkimukseemme!

TUTKIMUKSEEN OSALLISTUMINEN 

 • Tutustu tutkimukseen katsomalla esittelyvideo OmaMusa-tutkimuksen nettisivuilla
 • Lataa puhelimeesi MuPsych-sovellus (Android-puhelimet) TAI täytä verkkolomake (ei-Android). 
 • Valitse koodi “OmaMusa”.
 • Jatka musiikin kuuntelua puhelimellasi tavalliseen tapaan, ja vastaa kysymyksiin joita ilmestyy silloin tällöin viikon aikana. Pyydämme sinua myös vastaamaan kyselyihin jotka kartoittavat taustatietoja (esim. ikä, ammatti), persoonallisuutta, hyvinvointia ja musiikkikokemuksisa. 

HYVÄ TIETÄÄ

 • Tutkimukseen osallistujilla on mahdollisuus voittaa 6kk Spotify Premium -lahjakortti (tai vastaava suoratoistopalvelu) 
 • Tähän tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista, eikä sinun ole pakko vastata mihinkään kysymyksiin. Voit perua osallistumisesi milloin vain. Emme kerää mitään aineistoa josta sinut voitaisiin tunnistaa, kaikki aineisto analysoidaan nimettömänä ja tulokset julkaistaan ryhmätasolla. 
 • Löydät meidät Instagramista tunnuksella @omamusatutkimus
 • Lisätietoa tutkimuksesta sivulta www.omamusa.com

KEITÄ ME OLEMME?    

Olemme OmaMusa -tutkimustiimi Jyväskylän yliopistosta. Tutkimuksemme selvittää musiikin vaikutusta mielialaan. Hanketta johtaa professori Suvi Saarikallio ja tutkimuksen rahoittaa Suomen Akatemia. 

Lisätietoja:https://www.jyu.fi/hytk/fi/laitokset/mutku/en/research/projects2/personalisedmusic

IN ENGLISH

Take part of a music listening study

The MuPsych research project is looking for participants. In our project, we seek to understand how music listening is used to support mental wellbeing. The data collection will be carried out during these quite exceptional times, and all students are welcome to participate! The study takes place on your own smartphone, and most of the questions are triggered when you listen to music on your phone. 

HOW TO PARTICIPATE 

 • Visit our website and watch the introduction video: https://www.mupsych.com
 • Download the MuPsych app to your Android phone (not available on iOS)
 • Select the code “MuPsych Full”
 • Continue listening to music on your phone as you normally would and answer the questions that pop-up from time to time, during one week. We also ask you to fill some surveys that cover aspects about your demographics (e.g. age, occupation), personality traits, wellbeing, and musical experiences. 

INFO

 • Participants have a chance to win  6 months of Spotify Premium (or equivalent on other streaming services)!
 • Participation in this research is voluntary and you are not obliged to submit any data. Your participation can be cancelled at any time. We don’t collect data that can directly identify you, all data will be analysed anonymously, and the results will be analysed and published at group-level. 
 • Our Instagram-account: @omamusatutkimus
 • You can find our more about this research at mupsych.com

OUR TEAM

We are the MuPsych research team (OmaMusa in Finnish) from the University of Jyväskylä. In our research, we investigate the impacts of music in our daily life and wellbeing. This research project is funded by the Academy of Finland and led by professor Suvi Saarikallio.

More information:

https://www.jyu.fi/hytk/fi/laitokset/mutku/en/research/projects2/personalisedmusic