Tule mukaan vuosijuhlatoimikuntaan!

  • 09.09.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Vuonna 1972 perustettiin Asteriski ry, Turun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Alkuvuodesta juhlittiin Asteriskin 48-vuotista taivalta ja nyt pyöreiden täyttäminen häämöttää jo horisontissa. Kiinnostaako sinua olla mukana luomassa Asteriskin 50-vuotisvuosijuhlia vuodeksi 2022?

Vuosijuhlatoimikunta etsii tekijöitä! Hakusessa ovat sekä vanhat että uudet riskit ja riskinmieliset.

Jos haluat lähteä mukaan näiden juhlien suunnitteluun ja valmisteluun pienemmässä tai suuremmassa määrin, täytä oheinen lomake. Jos olet kiinnostunut, mutta et ole varma, mitä vuosijuhlien järjestäminen pitää sisällään, voit kysyä sitä hallitukselta.

Toimikunnalle haetaan myös vetäjää. Jos siis sinua kiinnostaisi olla mukana loihtimassa kasaan yksiä hulppeimmista riskijuhlista, täytä oheinen lomake, ja tiivistä ytimekkäästi, miksi tämä rooli kiinnostaa ja miksi olisit siihen paras! Etuna pidetään tietenkin sitä, jos olet ollut aiemmin mukana Asteriskin tai jonkin toisen yhdistyksen vuosijuhlien järjestämisessä, tai olet muuten harjaantunut toimikuntien vetämisessä.

https://docs.google.com/forms/d/1-YUoIC7M0ud5cXwwC3X-GzZxlZKkZ7SxGRerr5b72-c


Vujutunnelmia!