Syysterveiset LVS Brokersilta ja rekry

  • 14.09.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Moikka! Syysterveiset LVS Brokersilta ja onnittelut juuri opintonsa aloittaneille uusille Asteriskeille loistavan opinahjon valitsemisesta! LVS Brokersilla olisi haussa pari Python-devaajaa, ja kiinnostuksen herättelemiseksi haluaisimme jakaa myös yhden Asteriskin uratarinan LVS:llä.


Olemme n. 20 hengen finanssiteknologia-alan turkulainen kasvuyhtiö ja teemme tiivistä yhteistyötä Asteriskin kanssa yritysyhteistyökumppanin muodossa. Toimialaamme on tarjota finanssi-, sähkö- ja vakuutusalan palveluita Suomessa ja Puolassa. Viimeisen parin vuoden aikana kasvu on ollut voimakasta, ja olemme laajentaneet edellä mainittujen maiden lisäksi toimintaamme myös Tanskaan ja Espanjaan. Yhteistyökumppaneita meillä on ympäri Eurooppaa, esimerkiksi maailman suurimpia pankkeja.

Tärkeimpiä arvojamme työnantajana on tarjota vapaus tekemiseen. Mottomme on “GET SH*T DONE”, ja tämän toteutukseen kädet ovat vapaat. Vähän niin kuin yliopisto-opinnoissakin, työssä korostuu vastuu ja vapaus. Hyvällä asenteella ja oma-aloitteisuudella meillä pääsee oppimaan ja kokemaan jatkuvasti uutta, ja suuntaamaan työtehtäviä juuri itseä kiinnostaville osa-alueille. Kasvuyrityksessä ei tule koskaan tylsää, ja jokainen päivä on erilainen. Tutustu meihin lisää Asteriskin yhteistyökumppanit-sivulla.

Voimakas kasvumme on tunnistettu myös asiaa mittaavien organisaatioiden toimesta:

  • Suomen nopeiten kasvava finanssiteknologia-alan yritys (Deloitte)
  • Suomen 5. nopeiten kasvava yritys sekä Euroopan 5. nopeiten kasvava finanssiteknologia-alan yritys (Financial Times)
  • 75. nopeiten kasvava teknologiayritys EMEA-alueella (Deloitte)

Maksin uratarina

Hei! Olen Maks, neljännen vuoden TKT-opiskelija ja toimin tällä hetkellä Asteriski ry:n hallituksessa yrityssuhdevastaavana. Opiskelujen ohessa työskentelen LVS Brokersilla ohjelmistokehittäjänä. Meidän Anni hieman haastatteli minua, ja tämän haastattelun haluaisimme jakaa kanssanne! 🙂

Millaista kokemusta/taustaa sulla oli ennen LVS:lle tulemista?

LVS Brokers oli minulle ensimmäinen ohjelmistoalan työpaikka, joten työkokemusta alalta ei vielä ollut. Harrastuneisuutta oli kuitenkin ehtinyt kiertyä pidemmältä ajalta, joten pääsin sisään hommiin nopeasti.

Miten päädyit LVS:lle?

Yksi firmamme perustajista on aikoinaan itsekin ollut Asteriski, joten Asteriski oli firmalle luonnollinen vaihtoehto opiskelijayhteistyöhön. LVS Brokers piti Asteriskille aikoinaan olutmaisteluillan panimoravintola Koulussa, jossa tutustuin firman devaajaporukkaan. Jalkani ollessa jo hieman oven välissä hain seuraavana keväänä kesätöihin ja minut palkattiin.

Millaisia juttuja teet LVS:llä?

Viime aikoina olen pääosin tehnyt meidän Python-backendiä ja Vue-frontendia. Pienessä firmassa tehdään tarpeen mukaan, joten olen päässyt tekemään myös sysadminin hommia. Viime aikojen projektejani on ollut palvelumme vienti Espanjaan ja asuntolainojen tuonti palveluidemme piiriin.

Mitä olet oppinut ja missä olet kehittynyt?

Ensimmäisen alan työpaikan ollessa kyseessä, tärkeimpänä oppina pidän sitä, että olen saanut ammattimaisen otteen ohjelmointiin. Pienessä firmassa pääsee näkemään läheltä mitä muutkin kuin ohjelmoijat tekee, joten olen oppinut myös liiketoiminnasta ja yritysmaailmasta.

Mikä on parasta LVS:llä?

Minulle kaikkein tärkeintä on se, että minun ei ole tarvinnut tehdä valintaa työelämän ja opintojen välillä. LVS on mahdollistanut minulle työnteon erittäin joustavasti opintojeni ohella. Mielekäs työ, kivat työkaverit ja firman eeppiset bileet ovat myös plussaa 🙂

Ketä kannustaisit hakemaan LVS:lle ja miten?

Vapaus työnteossa on meille tärkeä arvo. Jos pystyt kantamaan vapauteen liittyvän vastuun, LVS voi olla sopiva työpaikka sinulle. Ohjeet työnhakuun on artikkelin lopussa ja minulle voi myös tulla suoraan juttelemaan.

Miten olet sovittanut yhteen työt ja opiskelut?

Minulle ei ole koskaan tullut sellainen olo, että työt olisivat opintojen tiellä. Mikäli kouluhommaa on paljon, teen vain yksinkertaisesti vähemmän töitä.


Töihin meille?

Me etsimme tiimiimme paria uutta Python-devaajaa. Varsinaista työkokemusta ei tarvitse olla, mutta olisi hienoa jos sinulla olisi kokemusta Djangosta esimerkiksi harrastuneisuudesta.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si sekä työnäyte kuten linkki Github-profiiliisi meille meille osoitteeseen rekry@lvsbrokers.fi ja olemme yhteydessä. Täytämme paikat sitä mukaan kun sopivia hakijoita löytyy! 🙂