Kurjankelinpiknik 15.10.

  • 07.10.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Keli alkaa kurjenemaan ja ulkona on kylmä. Koko ajan tihuttaa ja muutenkin on masentavaa, että puiden lehdet ovat jo tippuneet. Ei auta että saa edes koronan takia olla ihan syystäkin sisällä. Onneksi seura tai ainakin pussillinen auttaa, jos seurakaan ei siihen pysty.

Kaiva siis tuulitakki ja käy kaupassa, sillä torstaina 15.10. kärsitään yhdessä kurjasta kelistä klo 18 alkaen. Nähdään tällöin Tuomiokirkon edessä, josta jatketaan yhdessä jokirantaan. Paikkatietoja pyritään päivittämään Discordissa, joten mukaan voit saapua myöhemminkin.

Pienessä kurjassa kelissä piknik pidetään, jos on ihan järjettömän huono keli, niin piknikillekkin saattaa olla liian kurjaa.

Täytäthän alta löytyvän ilmoittautumislomakkeen jos olet kiinnostunut tai tulemassa paikalle!

https://my.surveypal.com/Kurjankelinpiknik