Tule mukaan laulukirjatoimikuntaan

  • 09.10.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Huomio kaikki innokkaat sitsilaulujen taitajat, seuraa tärkeä tiedote! Asteriski ry:n oma loistokas sitsilaulukirja, Teurastajan käsikirja, on jämähtänyt nykyiseen versioonsa jo pitkäksikin toviksi, ja se tarvitseekin jo pikaista päivitystä sisältöönsä ja ulkoasuunsa ja aika moneen muuhunkin asiaan. Tätä varten on syytä perustaa laulukirjatoimikunta, joka tarvitsee mukaan juuri SINUT! Toimikuntaan tarvitaan mukaan kaikenlaisia tekijöitä kuten esimerkiksi graafikoita, taittajia, runoilijoita sekä kokeneita sitsaajia.

Mikäli tunnet uuden Teurastajan käsikirjan kutsun sydämessäsi, ilmoittaudu mukaan alta löytyvän lomakkeen avulla. Mukaan toimikuntaan voit ilmoittautua lomakkeen avulla aina 25.10.2020 asti. Mikäli kiinnostut (tai kaverisi kiinnostuu) vielä tämän päivämäärän jälkeen uuden laulukirjan tuottamisesta, hihkaiskaa allekirjoittaneelle vaikka Asteriskin Discord-palvelimella.

ja laulattaahan se

Laulavin terveisin,
Lauri Orava