Asteriski viikko 42 ja mailikooste

  • 11.10.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Huomenna on vuosijuhlatoimikunnan ensimmäinen kokous, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan! Myös laulukirjatoimikuntaan on haku auki! Keskiviikkona ja torstaina mähistään lentopallon merkeissä ja torstai-illasta kokoonnutaan yhdessä kärsimään nauttimaan kurjuudesta. Katsotaan, mitä muuta mukavaa ensi viikko tuo tullessaan:

Maanantai 12.10.

Vuosijuhlatoimikunnan ensimmäinen kokous klo 18 – 19 @ Discord

Peli-ilta, Sid Meier’s Civilization® VI klo 18 – 21 @ Discord

Tiistai 13.10.

Ruutukerho klo 18.15 – 20.45 @ Discord

Keskiviikko 14.10.

CampusSport Cup: lentopallo, Tuohtuneen tapiirit vs A&D klo 12 – 13 @ Iskerin Urheiluhalli, Rehtorinpellonkatu 4

Torstai 15.10.

CampusSport Cup: lentopallo, Wonkhamiehet vs A&D klo 12 – 13 @ Educarium

Kurjankelinpiknik klo 18 – 24 @ Jokiranta

Perjantai 16.10.

Leffailta, JoJo Rabbit klo 18 – 21 @ Discord

Sunnuntai 18.10.

Tempparikerho: Big Brother edition klo 21 – 23 @ Discord

————————————————————————————————————

Koodikerho: Koodarin portfolio – HTML & CSS alkeet

HybridiSpeksin rekrytointitilaisuus 29.10

Maanantaina viimeinen mahdollisuus hakea teknillisen tiedekunnan johtokuntaan

————————————————————————————————————

Koodikerho: Koodarin portfolio – HTML & CSS alkeet

Morjens parahimmat koodikiinnostujat!

Koodikerhossa olisi tälläkertaa tarjolla erittäin mielenkiintoista ja vasta-alkajaystävällistä sisältöä. Syssyn kolmannen koodikerhon aiheena onkin koodarin web-portfolio, eli oman osaamisen esitteleminen verkkosivun muodossa. Kyseinen sivu rakennetaan jokaiselle web-ohjelmoitsijalle välttämättömillä tekniikoilla HTML & CSS.

Koodikerho järjestetään ensi viikon maanantaina 12.10. kello 18 alkaen. Tapahtumapaikkana on tuttu ja turvallinen Digit ry:n Discord-serveri, jonne pääsee osoitteesta https://discord.gg/jbGfjh6. Sisällön tarjoilee tällä kertaa kokeneet ohjelmistokehittelijät Aleksi Väisänen ja Petro Silenius.

Tämänkertainen koodikerho ei vaadi mitään pohjatietoja, mutta olisi hyvä olla jokin koodieditori asennettuna. Kerhon oma suosikki on ilmainen Visual Studio Code, jonka pääsee imuroimaan osoitteesta https://code.visualstudio.com/.

Nähdään servulla!

Terkuin
Konsta & Sami
Koodimestarit

————————————————————————————————————

HybridiSpeksin rekrytointitilaisuus 29.10

Hei sinä korkeakoulukulttuurista kiinnostunut! Oletko aina halunnut kokeilla jotain uutta ja erilaista? Oletko haaveillut pääseväsi mukaan tekemään valtavaa opiskelijaproduktiota 9 eri ainejärjestön voimin? Oletko koskaan unelmoinut esiintymisestä, meikkaamisen opettelusta tai vaikka valosuunnittelusta? Tai kenties uusien poikkitieteellisten ystävyyssuhteiden luomisesta? Jos vastasit kyllä edes yhteen yllä mainittuun kysymykseen niin me haluamme juuri SINUT mukaan tekemään HybridiSpeksiä 2021!

Speksi on akateemista interaktiivista musiikkiteatteria, jonka tekeminen on äärimmäisen hauskaa ja erittäin palkitsevaa. HybridiSpeksi etsii jälleen monipuoliseen joukkoonsa tanssijoita, muusikoita, näyttelijöitä, maskeeraajia, puvustajia, lavastajia, markkinoijia, varainhankkijoita, ääniteknikoita ja vaikka mitä muuta! Joukkoomme mahtuu niin oman alansa ammattilaisia kuin innostuneita noviisejakin. Tule rohkeasti mukaan tekemään yhtä Turun suurimmista Spekseistä!

HybridiSpeksin rekrytilaisuus järjestetään 29.10.2020 klo 16 alkaen Pub1-luentosalissa. Järjestämme illan aikana kaksi live rekrytilaisuutta klo 16 ja 18, joihin voi ilmottautua tästä lomakkeesta: https://forms.gle/J8u4wM5uuvBzshR4A maanantaina 19.10. klo 1200 alkaen. Koska paikkojen määrä luentosalissa on rajattu toivomme, että vain ensikertalaiset HybridiSpeksaajat ilmoittautuvat mukaan liverekrytilaisuuksiin. Tämän lisäksi järjestämme Google Meetsissä yhden rekrytointitilaisuuden samana päivänä klo 17, johon kuka tahansa voi osallistua kotoa käsin!

Huom! Suosittelemme ottamaan rekrytilaisuuteen mukaan oman läppärin/tabletin/puhelimen, sillä ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti paikan päällä. Ilmoittautumislinkki tulee myös nettisivuillemme ja someen myöhemmin.

Teams-linkki : https://meet.google.com/pby-uwia-ztk

Facebook-tapahtuma : https://fb.me/e/3KzWVv2GU

Lisätietoja rekrytilaisuudesta löydät sivuilta hybridispeksi.fi/rekry, sekä instagramista @HybridiSpeksi ja facebook-tapahtumastamme!

Nähdään rekrytointitilaisuudessa!

————————————————————————————————————

Maanantaina viimeinen mahdollisuus hakea teknillisen tiedekunnan johtokuntaan

Uuden teknillisen tiedekunnan johtokuntaan haetaan opiskelijoita

Turun yliopiston teknillisen tiedekunnan johtokuntaan haetaan opiskelijajäseniä 31.12.2021 päättyvälle kaudelle. Tiedekuntien johtokunnat ovat keskeinen opiskelijoiden edunvalvonnan paikka ja tiedekuntien korkein päättävä elin.

Tiedekunnan johtokunnan tehtäviin kuuluu mm. kehittää tiedekunnan opetusta ja tutkimusta, tehdä ehdotukset toiminta- ja taloussuunnitelmaksi ja vuotuiseksi talousarvioksi, päättää tiedekunnalle myönnettyjen voimavarojen jakamisen suuntaviivoista, hyväksyä opetussuunnitelmat, tehdä esitys tiedekuntaan vuosittain otettavien uusien opiskelijoiden määrästä sekä päättää valintaperusteista. Kolmasosa johtokunnan jäsenistä on opiskelijoita.

Teknillisen tiedekunnan johtokuntaan hakukelpoiset opiskelijat

Vuoden alusta aloittavan teknillisen tiedekunnan johtokuntaan hakukelpoisia ovat nykyisen luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnan opiskelijat, jotka opiskelevat uuteen tiedekuntaan siirtyvissä laitoksissa tai oppiaineissa. Uuden tiedekunnan laitosjako on 1.1.2021 alkaen seuraava:

  • bioteknologian laitos (nyk. biokemian laitos)
  • tietotekniikan laitos (nyk. tulevaisuuden teknologioiden laitos)
  • kone- ja materiaalitekniikan laitos (nyk. kone- ja materiaalitekniikan oppiaineet)

Opiskelijajäsenten haku päättyy maanantaina 12.10.! Ehdokkaaksi asettuminen johtokunnan jäseneksi tapahtuu täyttämällä TYYn www-sivustolta löytyvä sähköinen lomake (www.tyy.fi) maanantaihin 12.10.2020 klo 23.59 mennessä. TYYn valintatoimikunta valmistelee valittavista esityksen TYYn hallitukselle. Lisäksi hakijoista pyydetään lausunto kyseisten tiedekuntien, kauppakorkeakoulun tai laitosten opiskelijoita edustavilta aine- tai tiedekuntajärjestöiltä. Valmistelun ja lausuntokierroksen jälkeen opiskelijaedustajien valinnan tekee TYYn hallitus lokakuussa.

► Hae teknillisen tiedekunnan johtokuntaan