Asteriski viikko 47 ja mailikooste

  • 17.11.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Tiistai 17.11.

Ruutukerho klo 18.15 – 20.45 @ Discord

Torstai 19.11.

Hallituksen kokous klo 18 – 19 @ Discord

Perjantai 20.11.

Biljardikerho klo 18 – 19 @ AuraBiljardi

————————————————————————————————————

Hybridin hallitushoukutus 19.11.

Talkoolaiseksi Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille

Turun yliopiston PCRClab etsii lisää koehenkilöitä osallistumaan online-kokeisiin ja -kyselyihin

CRST oy hakee vapaaehtoisia osallistujia lääketutkimuksiin

Haku auki WWF Nuoriin!

————————————————————————————————————

Hybridin hallitushoukutus 19.11.

Kiinnostaako Hybridin hallitus sinua? No todellakin!

Kohta on tullut aika valita Hybridille uusi hallitus, mutta sitä ennen haluamme houkutella kaikkia kiinnostuneita mukaan. Laskeudu siis torstaina 19.11. klo 18 Portin alakertaan (Hämeenkatu 7) ja pääset kuulemaan lisää Hybridin hallituspesteistä sekä kysymään visaisia kysymyksiä hallituslaisilta. Mikäli olet siis kiinnostunut järjestötoiminnasta, uusista tuttavuuksista ja hyvästä pöhinästä, ennakkoilmoittaudu mukaan ja saavu paikalle! Huolehdimme paikanpäällä turvaväleistä ja käsihygieniasta, maskin käyttö on suositeltavaa!

Ennakkoilmoittautumisen linkki: https://forms.gle/q2BdHXqwn9gp23TP9

TL; DR:

MITÄ? Hybridin hallitushoukutus

MISSÄ? Portin alakerrassa

MILLOIN? 19.11. klo 18 alkaen

MIKSI? Koska Hybridin hallitustoiminta on hauskaa!

————————————————————————————————————

Talkoolaiseksi Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille

Talkoohaku Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille on käynnissä

Turun Suurtorin keskiaika ry etsii reippaita talkootyöntekijöitä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden tapahtumaviikonlopuille 28.‒29.11., 5.‒6.12., 12.‒13.12. ja 19.‒20.12.2020.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla talkoolaiset pääsevät työskentelemään mm. tapahtuma-alueen pystytystehtävissä, siistintätiimissä sekä infopisteellä ja asiakaspalvelutehtävissä. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä – ainoastaan reipasta asennetta ja jouluista mieltä! Kaikki talkoolaiset perehdytetään tehtäviin.

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Sen sijaan talkootyöntekijöille tarjolla on mukava talkooyhteisö, tapahtumaperehdytys, vaihtelevia tehtäviä sekä aimo annos joulumieltä! Talkootyö on käytännön puuhan lisäksi hieno mahdollisuus päästä seuraamaan jouluisen suurtapahtuman järjestämistä tapahtuman kulisseista käsin. 

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on koko perheen pääsymaksuton joulutapahtuma. Joulumarkkinat järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä adventtiviikonloppuna 28.‒29.11., 5.‒6.12., 12.‒13.12. ja 19.‒20.12.2020. klo 11-17.  Viime vuonna Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla vieraili n. 110 000 kävijää. 

Tapahtumassa noudatetaan Aluehallintoviraston ja Turun kaupungin ohjeistuksia turvalliseen tapahtumajärjestämiseen koronapandemian aikana, ja vapaaehtoiset perehdytetään noudattamaan näitä ohjeistuksia.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.

Talkoolaiseksi pääset hakemaan täältä.

Lisätiedot tapahtumasta verkossa: https://www.suurtorinjoulumarkkinat.fi 

Lisätiedot ja yhteydenotot talkootyöhön liittyen:

Kaisa Suokas

projektityöntekijä

puh. 0401329994

kaisa@keskiaikaisetmarkkinat.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot liittyen tapahtumaan yleisesti:

Suvi Kotilainen

tuottaja-toiminnanjohtaja

puh. 040 132 9992

suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi

www.suurtorinjoulumarkkinat.fi

————————————————————————————————————

Turun yliopiston PCRClab etsii lisää koehenkilöitä osallistumaan online-kokeisiin ja -kyselyihin

Turun yliopiston PCRClab etsii lisää koehenkilöitä osallistumaan verkossa toteuttaviin kyselyihin ja päätöksentekokokeisiin; jälkimmäisistä on aina luvassa rahapalkkio kaikille osallistujille.

Rekisteröidy osoitteessa http://pcrclab.utu.fi/public/index.php

Covid-19 -tilanteen niin salliessa pääset osallistumaan myös tietokoneluokassa toteutettaviin kokeisiin, joista saat rahallisen korvauksen.

PCRClab on toiminut vuodesta 2008 Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan ja kauppakorkeakoulun alaisuudessa, ja tänä aikana kymmeniin järjestettyihin päätöksentekokokeisiin on osallistunut tuhansia koehenkilöä.

Kokeissa tehdyt päätökset analysoidaan aina ryhmätasolla, eikä yksittäisen osallistujan päätöksiä voida yhdistää häneen.

Miksi rekisteröityä ja mitä seuraavaksi?


1. Rekisteröitymällä saat automaattisesti kutsun sähköpostiisi joka kerta, kun uusia kokeita järjestetään. Lisäksi saat kutsuja verkossa toteuttaviin kyselyihin ja kokeisiin

Osallistuminen on aina vapaaehtoista, eli voit joka kyselyn ja kokeen kohdalla päättää haluatko osallistua.


2. Pääset mukaan osaksi mielenkiintoisia yhteiskuntatieteellisiä tutkimuksia. Covid-19 tilanteen salliessa verkkokokeiden lisäksi tutkimuksia tullaan järjestämään PCRC:n laboratoriossa Turussa (PharmaCity I kerros, Itäinen Pitkäkatu 4).
Kokeet tehdään anonyymisti tietokoneiden välityksellä.


3. Online- ja tietokoneluokan päätöksentekokokeisiin osallistumisesta maksetaan aina rahallinen korvaus, joka riippuu kokeessa tehtävistä valinnoista ja sattumasta.


4. Kokeet eivät vaadi osallistujilta erityisiä tietoja tai taitoja, joten kokeet soveltuvat erinomaisesti kaikille opiskelualasta riippumatta.


5. Mitä siis seuraavaksi? Rekisteröidy alla olevan linkin kautta ja kutsu ystäväsikin mukaan päätöksentekokokeisiin!

6. Käytä rekisteröitymiseen Turun yliopiston utu.fi-sähköpostiosoitettasi.

Rekisteröi itsesi mukaan täällä: http://pcrclab.utu.fi/public/index.php
Sivun vasemmassa laidassa on kohta ‘rekisteröidy’. Muista rekisteröidyttyäsi myös klikata järjestelmän lähettämää vahvistussähköpostia.


PCRClabin FB-sivut:  

https://www.facebook.com/Paatoksentekokoe

PCRClabin puolesta,


KTT Olli Lappalainen

Taloustieteen laitos

Lisätietoja: pcrclab@utu.fi

————————————————————————————————————

CRST oy hakee vapaaehtoisia osallistujia lääketutkimuksiin

TUTKIMUS 18-65 –VUOTIAILLE NAISILLE JA MIEHILLE:

Tarvitaan pikaisesti pari osallistujaa!

Turussa tehtävän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää suun kautta kapseleina otettavan tutkimuslääkkeen KAND567 imeytymistä ja käyttäytymistä elimistössä.

KAND567-valmistetta kehitetään lääkkeeksi sydäninfarktin hoitoon.

Saatat soveltua osallistujaksi tähän tutkimukseen, jos

–          olet 18-65 –vuotias.

o   naiset, jotka voivat tulla raskaaksi, eivät voi osallistua tutkimukseen.

–          olet perusterve, eikä sinulla ole säännöllistä lääkitystä käytössä.

–          olet normaalipainoinen, ≥50 kg ja painoindeksisi (BMI) on 19-30 kg/m2.

Osallistujien soveltuvuus varmistetaan seulontakäynnillä tutkimuksen alussa. Osallistumisesta maksetaan veronalainen korvaus, enintään 338,30 €. Lisäksi matkakulut korvataan.

LUE LISÄÄ TUTKIMUKSESTA JA ILMOITTAUDU:

https://www.crst.fi/tutkimukset/kancera-tutkimus.html

TUTKIMUS 20-50 –VUOTIAILLE MIEHILLE:

Tutkimuksessa arvioidaan tutkimusvaiheessa olevan lääkkeen (AVLX-144) turvallisuutta, siedettävyyttä ja vaiheita elimistössä suonensisäisen annostelun jälkeen.

Lääkettä kehitetään käytettäväksi aivoinfarktin hoidossa. Tutkimukseen kuuluu yksi käynti (sis. 2 yöpymistä) tutkimuskeskuksessamme Turussa ja 2-3 lyhyttä käyntiä Turussa TAI Helsingissä.

Saatat soveltua osallistujaksi tähän tutkimukseen, jos:

–          olet 20–50-vuotias mies

–          olet perusterve, eikä sinulla ole käytössä säännöllistä lääkitystä

–          painosi on 60-100 kg ja painoindeksisi (BMI) 18-28 kg/m2

Soveltuvuutesi varmistetaan tutkimuksen alussa tehtävällä seulontakäynnillä. Osallistumisesta maksetaan veronalainen korvaus, enintään 334 €. Lisäksi matkakulut korvataan.

LUE LISÄÄ TUTKIMUKSESTA JA ILMOITTAUDU:

https://www.crst.fi/tutkimukset/avilex-tutkimus.html

Kaikki rekrytoivat tutkimuksemme löytyvät osoitteesta:

https://www.crst.fi/tutkimukset/index.html

Ystävällisin terveisin,

Hanna-Mari Koskimaa

Chief Recruitment Officer

Itäinen Pitkäkatu 4 B

20520 Turku

www.crst.fi

https://www.facebook.com/CRSTturkuhelsinki/

————————————————————————————————————

Haku auki WWF Nuoriin!

Hae WWF Nuoriin!

Haemme WWF Nuoriin 18-25-vuotiaita uusia, innokkaita jäseniä. Etsimme henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita ruoan ympäristövaikutuksista sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja valmiita sitoutumaan vuodeksi vapaaehtoisryhmän toimintaan. Ryhmässä on erilaisia ihmisiä ja monenlaista osaamista. Hae mukaan – olitpa sitten kiinnostunut podcastin tekemisestä, somesta, reseptien kuvaamisesta, yritysyhteistyöstä tai poliittisesta vaikuttamisesta!

WWF Nuorissa pääset yhdessä WWF:n asiantuntijoiden kanssa edistämään kestävää ruoankulutusta ja -tuotantoa. Kestämätön ruoantuotanto on suurin yksittäinen syy luonnon monimuotoisuuden romahtamiseen, ja ruoka muodostaa

viidesosan suomalaisen hiilijalanjäljestä.

WWF Nuorissa pääset oppimaan lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, viestinnästä ja projektityöskentelystä. Pääset luomaan ja toteuttamaan uudenlaisia ympäristövaikuttamisen tapoja sekä tekemään kansainvälistä yhteistyötä muiden WWF:n

Nuorten kanssa osana kansainvälistä Eat4Change -hanketta.

WWF Nuorilla on kolme eri paikallisryhmää Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Haemme uusia jäseniä kaikkien kaupunkien ryhmiin ajalle 1.1.-31.12.2021. Ryhmät tapaavat pääasiassa arki-iltaisin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tammikuussa järjestetään useita koulutuksia ja tapaamisia, jotka ajoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Niihin osallistuminen on edellytys ryhmään pääsylle. WWF Nuorissa toimiminen on vapaaehtoistyötä, eikä siitä makseta palkkaa, mutta mahdolliset matkakulut korvataan.

Hakijoista osa valitaan haastatteluihin, joiden perusteella lopullinen valinta tehdään. Ryhmähaastattelut järjestetään joulukuun toisella viikolla (vko 50) iltaisin Zoomin välityksellä. Tiedustelut Sanna Vuorelle, osoitteeseen: sanna.vuori@wwf.fi.

Hae WWF Nuoriin 30.11. mennessä. Hakulomake löytyy osoitteesta: https://wwf.fi/vapaaehtoistyo/wwf-nuoret/.


Lisää tietoja WWF Nuorten toiminnasta löydät osoitteesta www.wwfnuoret.fi ja Instasta @wwfnuoret.

Sanna Vuori (Koskinen)

Ympäristökasvatuksen johtava asiantuntija, FT | Senior Education Officer, Dr

WWF Suomi | WWF Finland | wwf.fi | wwf.panda.org

Mobile: +358 50 5165 404, tel. +358 9 7740 100

Lintulahdenkatu 10, FI-00500 HELSINKI

A close up  Description automatically generated