Viikko 2 ja mailikooste

  • 10.01.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Kolmas periodi alkaa ja etäily jatkuu. Kaikille tsemppiä kevätlukukauteen! 🙂

Muistutuksena vielä halukkaille, tapahtumatoimikuntaan haku päättyy kuun lopussa. “Hae mukaan kaikkiin haluamiisi tiimeihin täyttämällä lomake, jossa lisää tietoa tapahtumatoimikunnan toiminnasta.”

Tiistai 12.1.

Pikkujoulubingopäivystys 14:00 – 15:00 @Asteriski ry:n toimisto. Hakekaahan voittajat palkintojanne.

Keskiviikko 13.1.

Peli-ilta, Among Us 18:00-20:00 @Discord. Kaikki halukkaat vaan mukaan, niin saadaan hyvät pelit aikaan! 😀

Perjantai 15.1.

Hallituksen kokous 18:00-20:00.

————————————————————————————————————

Opiskelijoita uutuuselintarvikkeiden testaajiksi

Hei opiskelija, haluatko vaikuttaa tulevaisuuden elintarvikkeisiin?

Me Foodwestilla etsimme juuri sinua mukaan tuotetestauksiin! Tuotetestaajana saat ilmaiseksi uutuuselintarvikkeita testattavaksesi ja pääset vastaamaan tuotearviointeihin helposti tietokoneella, vaikka kotisohvaltasi. Testituotteet joko postitetaan sinulle, asuitpa missä päin Suomea tahansa, tai niitä voi noutaa toimipisteistämme Helsingistä ja Tampereelta. Kaikkien tuotetestaukseen osallistuneiden kesken arvomme myös palkintoja.

Ilmoittautumalla kuluttajapaneelimme saat sähköpostiisi kutsuja meneillään oleviin tuotetutkimuksiin. Voit itse päättää tutkimuskohtaisesti, haluatko osallistua. Voit halutessasi perua jäsenyytesi milloin tahansa, eikä paneelijäsenyys sido sinua mihinkään. Tuotetestien lisäksi panelistit voivat osallistua elintarvikenettitesteihin ja verkkoyhteisötutkimuksiin.

Tule mukaan makuvaikuttajaksi liittymällä kuluttajapaneeliimme osoitteessa: https://www.foodwest.fi/kuluttajapaneeli/

Foodwest Oy on suomalainen elintarvikealan kehittäjä ja asiakkaitamme ovat erilaiset elintarvikeyritykset. Pääosin tutkimusten toimeksiantajina ovat tunnetut kotimaiset teollisuusyritykset. Lisätietoa meistä löydät sivuiltamme: www.foodwest.fi

Mukavaa opiskelukevättä,

Terveisin Foodwestin elintarviketutkijat

————————————————————————————————————

Turun Wappuradio tulee taas!

Heloust, se ois Turun Wappuradio täsä.

Turun komein ja poikkitieteellisin opiskelijaradio tarjoilee taas tulevana vappuna timanttista ohjelmaa kellon ympäri. Lähetyksemme kuulutetaan radioaalloille 21.4.—30.4. sekä osoitteessa www.turunwappuradio.com että FM-taajuuksilla. Ohjelmakattauksesta tulee löytymään taas kaikenlaista kuunneltavaa kaikenlaiseen makuun, ja nyt juuri sinä pääset vaikuttamaan sisältöön hakemalla mukaan!

Ohjelmahaku lähtee käyntiin 13.1.2021 klo 12:00 osoitteessa www.turunwappuradio.com/ohjelmahaku. Ohjelmanpitäjänä pääset ihan itse suunnittelemaan ja vetämään radio-ohjelmaa yksin tai kaverisi kanssa. Kuka tahansa voi hakea mukaan tekemään mitä tahansa ohjelmaa, oli aiheena sitten 90-luvun lastenlaulut, parhaimmat Itä-Suomen lehtikasvit, asfaltin tekeminen, tai joku aivan muu. Wappuradio tarjoaa juontajakoulutuksen ennen lähetystä sekä tarvittavat radiolaitteistot ja tuottajan. Haku päättyy 3.2.2021, ala siis jo suunnittelemaan ohjelmaasi!Jos pelkkä ohjelman tekeminen ei riitä, vaan sinua kiinnostaa päästä tekemään esimerkiksi Wappuradion tekniikkaa tai markkinointia, tule mukaan toimituksen kokoukseen! Seuraavan kokouksen aika ja paikka löytyvät aina osoitteesta www.turunwappuradio.com/lisatietoja.  

Wappuvärähtelyin,Toimitus
Turun Wappuradio

————————————————————————————————————