Viikko 12 ja mailikooste

  • 21.03.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Ehtoota kaikille riskeille ja riski-mielisille! 🙂 Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoo ja toivottavasti edeltävän torstain faijasitsit toivat edes hieman piristystä vallitsevan tilanteen keskelle. :>

Varaa aikaa kalenteristasi perjantai-illaksi, sillä täältä tulee BinGofore! BinGofore on Goforen sponsoroima bingotapahtuma 26.3. klo 18 alkaen. Tule jännittämään yhdessä rivien täyttymistä ja testaamaan onnea palkintojen toivossa!

Maanantai 22.3.

Peli-ilta, Pro Pilkki 2, 18:00 – 20:00 @Discord

Tiistai 23.3.

Asteriskin ruutukerho, 18:15 – 20:30 @Discord

Keskiviikko 24.3.

Hallituksen kokous, 18:00 – 19:00 @Discord

Perjantai 26.3.

BinGofore, 18:00 –> @Zoom

————————————————————————————————————

Koukeen täydennyshaku!

Teknillisen tiedekunnan perustutkintokoulutuksen kehittämisryhmään etsitään vielä kahta varajäsentä! Täydennyshaku on päällä 26.3. asti. Koukessa pääset luomaan teknillisen tiedekunnan yhteisiä käytäntöjä opetuksen laadunhallintaan ja palautteen keräämiseen, sekä esim. vaikuttamaan opinto-ohjelmien sisältöön.  Mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä Ida Mäkiseen (ida.s.makinen) tai oman ainejärjestösi koulutuspoliittiseen vastaavaan.

Linkki hakulomakkeeseen:
https://forms.gle/1XPw9azvE9ccT5zG9

We have extended our search for administration student representatives to work in the education committee of the Faculty of Technology. This position requires sufficient skills in the Finnish language. The form closes on 26.3.

Link above.

Terveisin
Hybridi Turku ry:n hallitus

————————————————————————————————————

Opiskelijaedustajia liikkuva koulu-yhteistyöhön

Hei, etsin Liikkuva opiskelu Turun yliopistossa –ryhmään aktiivisia opiskelijoita. Tarkoitukseni on kasata ryhmä henkilöistä, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamaan Turun yliopiston olosuhteisiin siten, että opiskeluympäristö saataisiin luotua mahdollisimman aktiiviseksi.

Turun yliopisto kuuluu Liikkuva opiskelu –verkostoon ja verkoston kautta saadaan apuja ja työkaluja tavoitteen toteuttamiseen. Liikkuva opiskelu Turun yliopistossa –ryhmän tarkoitus olisi kokoontua noin neljä kertaa vuodessa (tarpeen tullen useammin). Ja näissä kokouksissa pyrittäisiin ideoimaan ja luomaan olosuhteita, jolloin opiskelun ei tarvitsisi olla niin passiivista. 

Jos kiinnostuit, niin ole minuun yhteydessä.  

Terveisin, Petri KuokkanenCampusSport / Turun yliopisto

petri.kuokkanen@utu.fi / 040-187 8564

————————————————————————————————————

Tutkimuskutsu kogniotieteelliseen tutkimukseen

Tervetuloa osallistumaan mielenkiintoiseen asenteita ja päätöksentekoa käsittelevään tutkimukseen. Tutkimus toteutetaan nettikyselynä, jonka täyttämiseen on arvioitu kuluvan noin 20-30 minuuttia. Kysely koostuu monivalintakysymyksistä. Osallistuminen edellyttää yli 18-vuoden ikää. 
Mikäli olet jo osallistunut vastaavanlaiseen tutkimukseemme, et valitettavasti voi osallistua uudelleen. Kiitos kuitenkin aiemmasta osallistumisestasi!  

Ensimmäiselle 90:lle osallistujalle lähetetään 5€:n arvoinen kulttuuri- ja liikuntaseteli. Kulttuurisetelin vastaanottaminen on vapaaehtoista. Tutkimus on perustutkimusta ilman kaupallisia tai soveltavia päämääriä.

Tutkimuksen vastuututkijana toimii Moralities of Intelligent Machines -tutkimusryhmän FT, dosentti Michael Laakasuo. Tutkimusryhmään voi olla yhteydessä lähettämällä viestiä osoitteeseen moimtutkimus at gmail.com.

Voit lukea lisää ja osallistua tutkimukseen alla olevasta linkistä. Qualtrics on turvallinen kyselypalvelu. Linkin klikkaamisesta ei tallennu tietoja tutkimusryhmälle. Kysely on suunniteltu täytettäväksi tietokoneella, eikä linkki siis toimi älypuhelimella tai tabletilla.

https://educationhelsinki.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_0Nu3MJyAYpUfc3Q

Ystävällisin terveisin,
MOIM -tutkimusryhmä
Moim.fi
FB: @MachineMoralities

————————————————————————————————————

Ruostinkielinen webcast!

TFiF järjestää webcastin Hintsa Performance kanssa, aiheena hyvät rutiinit parempaan hyvinvointiin (webcast on ruotsiksi)

https://tfif.fi/evenemang/battre-rutiner-och-valmaende-i-en-monoton-vardag/