Viikko 13 ja mailikooste

  • 28.03.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Sateista sunnuntai-iltaa kaikille! Toivottavasti alkaa kaikilla olla kevättä rinnassa, sillä katulakaisijat ovat ilmestyneet katukuvaan vuokrapotkulautojen lisäksi. 🙂

Maanantai 29.3.

Peli-ilta, Overwatch, 18:00 – 20:00 @Discord

Tiistai 30.3.

Asteriskin ruutukerho, 18:15 – 20:30 @Discord

Keskiviikko 31.3.

Hallituksen kokous, 18:00 – 19:00 @Discord

Torstai 1.4.

Alumnikerhon etäafterit, 17:00 – 21:00 @Zoom https://utu.zoom.us/j/61465875372

————————————————————————————————————

Kysely kandidaatin tutkielmaa varten

Hei kaikki Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijat!

Olen tekemässä kandidaatin tutkintoa, ja siihen liittyy kysely aiheesta: “Miten yliopisto-opiskelijat kokevat englannin kielen osana opintojaan?”

Kyselyssäni pyrin siis kartoittamaan yliopisto-opiskelijoiden kokemuksia englannin kielestä osana opintoja suomalaisissa yliopistoissa. 
Vastaamiseen menee noin 10 minuuttia. Kyselyyn voi vastata suomeksi tai englanniksi.

Tässä linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/273BDF21CC3CD457

Jos tulee kysyttävää, minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen enni.e.kuusela@student.jyu.fi.

Ystävällisin terveisin

Enni Kuusela
opiskelija
kieli- ja viestintätieteiden laitos
Jyväskylän yliopisto

————————————————————————————————————

Harjoittelupaikkoja tietotekniikan laitokselle

Tietotekniikan laitoksen Vuorovaikutusmuotoilun yksikkö hakee 1 – 4 kesäharjoittelijaa Oppimisanalytiikan keskukseen kehittämään ViLLE-oppimisjärjestelmää.

Oppimisanalytiikan keskus on Turun yliopiston Tietotekniikan laitoksella toimiva digitaaliseen opetukseen ja oppimisanalytiikkaan keskittyvä tutkimusryhmä. Keskus kehittää ViLLE-oppimisjärjestelmää, jota käytetään korkeakoulujen lisäksi joka kolmannessa suomalaisessa peruskoulussa.

Oppimisanalytiikan keskus hakee kesäksi 2021 harjoittelijoita kehittämään ViLLEä eteenpäin. Vaatimuksena on Java-osaaminen, ja lisäksi katsotaan eduksi tietämys jostain seuraavista tekniikoista: MySQL, JavaScript, HTML, CSS, Vaadin.

Kesäharjoittelupaikkoja voivat hakea kaikki Turun yliopiston tiedekuntien perustutkintoa suorittavat opiskelijat. Etusijalla ovat Tietotekniikan laitoksen omat opiskelijat. Harjoittelu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät aiemmin ole olleet harjoittelussa tai muuten töissä laitoksella.

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta, ja harjoittelun ajankohta voidaan sopia joustavasti ajalle 1.5.2021–31.8.2021. Harjoittelijalle maksettava palkka on 1300 e/kk.

Hakemukset tulee jättää viimeistään keskiviikkona 31.3.2021 (klo 23:59) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja motivaatiokirje. Hakemuksen voi tehdä vain Turun yliopiston verkossa olevalla koneella.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Teemu Rajala, temira@utu.fi

————————————————————————————————————