Riskiwappu 2021!

  • 16.04.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Täältä se tulee taas, nimittäin Wappu! Ohessa Asteriskin omat tapahtumat sekä tapahtumasuositukset.

Psst! Olethan huomannut, että Wapulle on Discordissa oma kanavansa, ja jatkoa taatusti seuraa…

22.4. Hybridin Pubivisa klo 18 – 20 @ Zoom

Tänä vuonna Hybridin perinteiset vappusitsit korvaa opiskelijaelämäaiheinen pubivisa! Kerää kasaan 3-5 hengen joukkue ja suuntaa Zoomiin 22.4. klo 18 vastaamaan kysymyksiin Turun yliopiston historiasta ja turkulaisten opiskelijoiden perinteistä. Kaksi parasta joukkuetta palkitaan S-ryhmän lahjakorteilla (40/25€), jotka voi käyttää vaikka vapputarjoiluihin!

23.4. Power Hour ja jälkihöyryt klo 18 @ Zoom

Kerää ryhmä kavereita saman katon alle ja valmistautukaa tehokkaaseen tuntiin! Tai osallistu itsenäisesti ja kisko nesteet muidenkin puolesta. Suorituksen jälkeen seuraa leikkimielistä illanviettoa, jossa laitetaan ryhmä koetukselle.

24.4. Aamusitsit klo 9 @ Zoom

Tarvitsetko aamuherätyksiin vertaistukea? Maistuuko aamukahvi paremmalta palaverissa? Pitäiskö vaan mennä töihin? Nyt saa koko päivän olla luvan kanssa pyjamissa ja nauttia työpäivän kulusta ilman turhaa työstressiä.

25.4. Roskareissu sponsored by TEK klo 14 – 17 @ Yliopistonmäki

Onko olo roskis? Tule viskaamaan itsesi biojätteisiin ja tee samalla Turusta puhtaampi kaupunki! Osallistujille tarjolla porkkanaa.

26.4. Lautapelikerho esittää: Ryhmäpeli-ilta klo 18 @ Discord

Vietä hilpeää iltaa ryhmäpelailun parissa.

27.4. Ruutukerho esittää: Nostalgisten sarjojen ilta klo 17 @ Discord

Tuoko lapsuuden kultaiset muistot tipan linssiin? Nyt muistellaan menneitä lapsuudesta tuttujen sarjojen äärellä. Jätä oma ehdotuksesi Discordiin!

28.4. Viinijooga klo 18 @ Zoom

Oisko liikunnan aika? Voit aloittaa illan kyykkäämällä tai jonkin muun nesteen kanssa, kun harjoitellaan vähän venyvyyttä. RIP takareijot.

29.4. Juomapeli-ilta klo 18 @ Zoom

Tekeekö mieli olla kellonvetotuulella kallellaan lanttarat vinossa? Ihan rähmäkäpäläisillään puolikupposissaan törönlörössä? Nauttia muutakin kuin kansalaisluottamusta? Niin se vain on, että nuorena on viina juotava, kun vanhana ei jaksa. Tule tavoittelemaan pientä sievää! Tai osallistu selvinpäin, ei kukaan siitä lukua pidä.

30.4. Etkot, Hybridin boolilive ja etähengailu

Virittäydy tunnelmaan Instagram-liven puolella ennen boolitusta klo 11!

Yliopistonmäen boolituksen korvaa jo toistamiseen Hybridin Boolilive vapunaaton päivänä. Tapahtumaa varten järjestöjen boolireseptejä jaetaan Hybridin Instagramissa 24.4. alkaen. Kerää siis haluamasi järjestön booliaineet kasaan ja saavu maistelemaan ja arvostelemaan niitä Zoomiin 30.4. klo 12!

Boolituksen jälkeen kokoonnutaan Zoomiin jakamaan wapputunnelmia yhteisesti.

————————————————————————————————————

Myös Asteriski on menossa mukana TeekkariWapussa! Käy kurkkaamassa, mitä siellä tapahtuu! Tarkemmat aikataulut ja ohjelmat löytyvät sivulta www.teekkariwappu.fi.

————————————————————————————————————

Wapputunnelmiin voi virittäytyä myös radion kautta! Turun Wappuradio starttaa 21.4. ja tykittää ohjelmaa kokonaiset kymmenen päivää 24/7. Käy tutustumassa osoitteessa https://www.turunwappuradio.com/.

————————————————————————————————————

Katso myös, mitä TYYn TYYlikäs vappu 2021 pitää sisällään!