Junior IT-osaajan paikkoja tarjolla!

  • 22.04.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Hei opiskelijat ja tuoreet IT-ammattilaiset!

Tiedämme, että hyvien työpaikkojen löytäminen uran alkuvaiheissa voi olla vaikeaa. Siksi yhdistimme voimamme kolmen erilaisen IT-yrityksen kesken voidaksemme tarjota paikkoja, joissa voit kasvaa huippuosaajaksi. Hakuaikaa on toukokuun 16. päivään asti, mutta alamme järjestää haastatteluja heti kun saamme hakemuksia.

Käännä seuraava sivu urallasi ja laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@seuraavasivu.fi . Emme todellakaan edellytä aiempaa työkokemusta, mutta haluaisimme kuulla millaisia projekteja olet tehnyt esim. harrastukseksi tai osana opintoja.

Lue lisätietoja meistä ja kampanjasta osoitteessa: seuraavasivu.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on logot.png