Asteriski lähtee mettään! Kuhankuono 17.7.

  • 06.07.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Ovatko lihaksesi jo surkastuneet toimistolla istumisesta, tai väsyttääkö tietokoneen naputtaminen? Oletko vain aina pitänyt hyttysistä? Ollos huoleti! Asteriski järjestää päiväretken Kuhankuonoon 17.7. Yhteislähtö on Puutorilta klo 11:14 lähtevällä bussilla 21, sekä on paikalla noin 12:17 Kuhankuonon P-alueella.

Kuhankuonossa kierrämme Savojärven kierroksen, joka on 6 km rengasreitti, ja jonka ohjeellinen kulkuaika on 2,5 tuntia. Reitin varrelta löytyy vesipiste, keittokatos ja kuivakäymälä. ” Savojärven kierros, 6 km, kulkee Kurjenpesän luontotuvalta Savojärven ympäri. Reitti on suo-osuuksien osalta pitkostettu ja reitin varrella on levähdyspaikkoja. Reitti on helppokulkuinen. Suo-osuuksia on paljon”. Reitin varrella pysähdymme syömään keittokatoksen luo, suurempaan nälkään kannattaa tuoda omat eväät.

Jotta osaamme odottaa sinua, niin ilmoittauduthan etukäteen: https://q.surveypal.com/Kurjenrahkan-ilmoittautuminen-17.7%2E

Otathan mukaasi hyvät kengät, säähän sopivan vaatetuksen ja juomapullon. Suositeltavaa olisi myös hyvä mieli ja ehkä aurinkorasva :D! Saavuthan paikalle vain terveenä!


TD;LR

Mitä: Retki Kuhankuonoon

Missä: Kuhankuonon Savojärvenkierros (Kuhankuonontie 68)

Milloin: 17.7. Yhteislähtö 11:14 lähtevällä bussilla, eli tule hyvissä ajoin. Kuhankuonossa 12:17

Paljonko: Paikalle meneminen ja lähteminen omakustanteista!