Hybridin Haalarikellunta ja Kesäyöyliopisto-bileet

  • 13.07.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Pitkä kuuma kesä sen kun jatkuu ja jatkuu. Odotettua vilvoitusta siihen tarjoaa tänäkin vuonna järjestettävä perinteinen Hybridin haalarikellunta! Kaiva siis vapun jälkeen kaappiin sullomasi haalarit esiin ja saavu Uittamon uimarannalle (Rykmentintie 51) 22.7. torstaina virkistämään itseäsi ja raikastamaan haalarisi syksyn rientoja varten.
Sauna on lämpimänä klo 17–21 ja lisäksi tarjolla on Beer Pong Turun järjestämä mega pong! Kun kesä on kuivannut suurin piirtein sen minkä on kastanut (haalarit eivät enää valu vettä, mutta viilentävät yhä mukavasti) on aika suunnata kesäyöyliopistobileisiin Vegas Night Clubiin, johon on ilmainen sisäänpääsy klo 21 alkaen.
Vallitsevasta maailmantilasta johtuen emme voi kuitenkaan ottaa jokaista halukasta mukaan tapahtumaan, vaan järjestämme ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumislinkin sekä kaiken muun informaation löydät tapahtuman sivuilta:
https://www.facebook.com/events/508590387140942

Muistathan osallistua tapahtumaan ja jatkoille vain terveenä! Suosittelemme myös maskin käyttöä tilanteissa, joissa se on mahdollista.

TL;DR:
MITÄ? Haalarikellunta ja Kesäyöyliopisto-bileet
MISSÄ? Uittamon uimaranta (Rykmentintie 51) ja Vegas
MILLOIN? Torstaina 22.7.2021 klo 17 alkaen
MITÄ MAKSAA? Haalarikellunta ja Kesäyöyliopisto-bileet ovat ilmaisia!

The time has come once again to slip into your dusty ol’ overalls and get them absolutely socked and squeaky clean at Hybridi’s traditional Haalarikellunta (Overall floating) event! So head to Uittamo beach (Rykmentintie 51) on 22nd of July at 5 pm. and come enjoy a swim, sauna, beach games and beer pong with your pals from university!
After the floating we’ll be heading to Vegas Night Club for Summer Night University -party which has no entry fee!
Due to corona restrictions we will organize pre-registeration for the event. Registeration link and all other information will be posted on facebook event later, link below. For your safety and others please participate to the event only if you’re healthy. We also recommend using face mask whenever possible during the event.
https://www.facebook.com/events/508590387140942

TL;DR:
WHAT? Overall floating and Summer Night University party
WHERE? Uittamo beach (Rykmentintie 51) and Vegas
WHEN? 22nd of July starting at 5 pm.
HOW MUCH? Floating 0€, Summer Night University party 0€