TYY -projurekry

  • 13.07.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Kiinnostaisiko ekstraraha loppukesästä? Nyt on tarjolla opiskelijoiden hyvinvointia edistävä projekti.

Me olemme ryhmä 40 000 (Turun korkeakouluopiskelijat) kanssa suunnitelleet syksyksi kampanjan, jossa yhtenä osana on liikuntahaaste syyskuussa. Tarkoituksena on innostaa opiskelijoita liikkumaan erilaisten palkintojen avulla sekä saada yrityksiä lahjoittamaan liikuttuja kilometrejä kohti rahaa. Liikuntahaasteen tavoite on liikkua maapallolta kuuhun ja takaisin kilometreissä. Tähän tarvitsemme nettisivun/alustan, jonne osallistujat voivat kirjata liikutut kilometrit. Toiveena on, että alustalla näkyy hahmo/merkki, joka liikkuu kirjatun määrän pisteestä A pistettä B kohden (eli kohti kuuta/takaisin) samassa suhteessa kuin etäisyys maasta kuuhun todellisuudessa on. Meiltä ei kuitenkaan löydy tietotaitoa tuottaa tätä alustaa. Kerron mieluusti lisää toiveistamme ja keskustelen realistisista mahdollisuuksista toteuttaa projektia. Toteutustapoja on varmasti monia. Yksinkertaisimmillaan toteutamme kyseessä on Google forms, jonne käyttäjät voivat syöttää tietoja ja niistä raportoimme tasaisin väliajoin.

Projektin on arvioitu vievän n. 100-300 tuntia. Palkkio tehtävään on 1500 €. Projektista voi myös sovittaessa saada suoritusmerkintöjä tiettyihin kursseihin.

Jos kiinnostuit tästä projektista, haluat keskustella tai kysyä siitä, laita mulle viestiä whatsappissa (0505731779) tai sähköpostissa (tyy-pj@utu.fi<mailto:tyy-pj@utu.fi>).

Ihanaa kesää kaikille!

Ystävällisin terveisin,

Aliisa Wahlsten
hallituksen puheenjohtaja
Chair of the Executive Board

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Student Union of the University of Turku
Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku

045 3205125
tyy-pj@utu.fi<mailto:tyy-pj@utu.fi>
www.tyy.fi<http://www.tyy.fi>

facebook.com/turunyliopistonylioppilaskunta
twitter.com/studentuniontyy
instagram.com/studentuniontyy