Viikko 37 ja mailikooste

  • 12.09.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Heissulivei vaan rakkaat riskit ja hyvää tapahtumien täyteistä tulevaa viikkoa kaikille! 🎉

Maanantai 13.9.

CSCup Jalkapallo: Kleio – Asteriski & Digit 15:00-16:00 @Parkin kenttä
Halukkaat mukaan vaan pelaamaan!

Tiistai 14.9.

Hallituspäivystys 12:00-14:00 @Asteriski ry:n toimisto
Aurasoutuappro päivä 1, 14:00-22:00 @Jokiranta (Lippujenvaihto kaupunginteatterin pihalla)

Keskiviikko 15.9.

Aurasoutuappro päivä 2, 14:00-22:00 @Jokiranta (Lippujenvaihto kaupunginteatterin pihalla)

Torstai 16.9.

Aurasoutuappro päivä 3, 14:00-22:00 @Jokiranta (Lippujenvaihto kaupunginteatterin pihalla)
Akateeminen amatöörien kirkkovenesoutukisa 16:00 @Aurajoki

HOX! Paikalle kaivataan kovaa riskikannustusta! Tulethan kannustamaan Asteriskin toiseen perättäiseen soutumestaruuteen! 😎

Perjantai 17.9. – Sunnuntai 19.9.

Kesäkesäkesämökki pe 17:00 – su 00:00 (Onnistuneesti tapahtumaan päässeet ovat saaneet Eetulta sähköpostia)

————————————————————————————————————

Tervetuloa vapaaehtoiseksi MLL:n tukihenkilötoimintaan!

Kiinnostaisiko vapaaehtoistyön tekeminen opintojen tai työn ohella? Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri tarjoaa paljon mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä. Piiri järjestää syksyllä koulutuksia uusille vapaaehtoisille. Koulutukset toteutetaan Turussa Perhetalo Heidekenillä (Sepänkatu 3) tai osallistujien toiveiden mukaan etänä.

Vapaaehtoinen saa paljon irti työstään: toisen pyyteettömästä auttamisesta saa rutkasti iloa! Vapaaehtoistyö on myös hyvä lisä CV:hen. Monilla aloilla arvostetaan vapaaehtoistyötä suuresti. Kun toimit MLL:n vapaaehtoisena, se on konkreettinen osoitus vuorovaikutustaidoista ja erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Monet oppilaitokset antavat myös vapaaehtoistyöstä opintopisteitä.

Vapaaehtoistoimintaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia, jotka sitoutuvat tapaamaan tuettavaa noin kaksi kertaa kuukaudessa vuoden ajan arkisen yhdessäolon ja yhteisen tekemisen merkeissä. Antamallasi ajalla on tuettavalle suuri merkitys. MLL ei voisi toimia ilman vapaaehtoisia!

Kaveritukihenkilöksi lapselle tai nuorelle

Etsimme uusia kaveritukihenkilöitä lapsille ja nuorille, jotka kaipaavat elämäänsä turvallista aikuista, jonka kanssa harrastaa, jutella sekä jakaa arjen iloja ja murheita.

Kaveritoiminnan koulutukset järjestetään syyskuussa ja marraskuussa. Syksyn ensimmäinen koulutus järjestetään torstaina 23.9. ja torstaina 30.9. klo 17.30–20.30.

Koulutukseen ilmoittautuminen:
https://www.olettarkea.fi/kalenteri/kaveri-turku-2021-syksy-1/

Toinen kaveritoiminnan koulutus järjestetään tiistaina 2.11. ja tiistaina 9.11. klo 17.30–20.30.

Koulutukseen ilmoittautuminen:
https://www.olettarkea.fi/kalenteri/kaveri-turku-2021-syksy-2/

Perhekummiksi lapsiperheelle

Etsimme uusia perhekummeja perheille, joiden tukiverkosto kaipaa vahvistusta. Perhekummi on arjen kuuntelija, jonka kanssa voi käydä asioilla tai vaikka vaunulenkeillä. Perhekummitoiminnan koulutus antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena tukihenkilönä erityisesti lapsiperheen vanhemmalle.

Perhekummitoiminnan koulutukset järjestetään syyskuussa ja marraskuussa. Syksyn ensimmäinen koulutus järjestetään torstaina 23.9. ja keskiviikkona 29.9. klo 17.30–20.30.

Koulutukseen ilmoittautuminen:
https://www.olettarkea.fi/kalenteri/perhekummi-turku-2021-syksy-1/

Syksyn toinen koulutus järjestetään tiistaina 2.11. ja torstaina 4.11. klo 17.30–20.30.

Koulutukseen ilmoittautuminen:
https://www.olettarkea.fi/kalenteri/perhekummi-turku-2021-syksy-2/

————————————————————————————————————

Aloita Taekwon-Do hyvässä seurassa – kokeile kuukausi ilmaiseksi!

Taekwon-Do on korealainen monipuolinen kamppailulaji, jossa hyödynnetään koko kehoa.  Lajille tyypillisiä ovat erityisesti monipuoliset potkutekniikat. Taekwon-Do sopii kaikenikäisille sekä kuntoilu- että kilpailulajiksi. Lajin osa-alueita ovat liikesarjat, ottelu, itsepuolustus, voimamurskaus sekä erikoistekniikat.  Peruskurssi sopii kaiken kuntoisille ihmisille, sillä harjoitteita sovelletaan kunkin kuntotason mukaan. 

Seuraava peruskurssi alkaa 31.8.2021 ja päättyy vyökokeeseen tammi-helmikuun vaihteessa 2022. Peruskurssin kurssimaksu on 65 €, johon sisältyy ohjatut harjoitukset liikuntakeskus Alfassa (Raunistulantie 15) tiistaisin klo 19.30–21.00, teoriamateriaali ja vyökoe. Uusia harrastajia otetaan 28.9. asti, ja siihen saakka lajia saa kokeilla ilmaiseksi. Koronan takia paikkoja peruskurssille on rajoitetusti.

Mikäli olet harrastanut lajia jo aikaisemmin, olet erittäin tervetullut jatkamaan treenaamista kanssamme! Jatkokurssilaisten harjoituksia on maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. 

Lue lisää nettisivuiltamme (turunitf.wordpress.com) ja ilmoittaudu sähköpostitse (turunitf@gmail.com) kertomalla milloin pääset treeneihin ensimmäisen kerran. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää lisää! Katso myös oheinen esittelyvideo Taekwon-Dosta: https://youtu.be/MexSf7Ttivg

Seuramme noudattaa Olympiakomitean tuoreimpia ohjeistuksia sisältäen henkilökontaktien minimoimisen, viruksen leviämistä estäviä toimenpiteitä ja harjoituksissa kävijöiden seuraamisen. Lisätietoa alla olevasta linkistä:

https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/19/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

TL;DR

Mitä?

Taekwon-Don peruskurssi

Missä?

Liikuntakeskus Alfa (Raunistulantie 15)

Milloin?

Tiistaisin klo 19.30–21, 31.8.2021–31.1.2022

Mitä maksaa?

Kokeile 28.9. saakka ilmaiseksi, sen jälkeen 65 € 

Miten?

Ilmoittaudu sähköpostilla lähettämällä nimesi ja milloin pääset ensimmäisen kerran harjoituksiin, osoitteeseen: turunitf@gmail.com

Miksi?

Kohota kuntoa ja venyvyyttä, saa uusia ystäviä ja itsepuolustustaitoja!

In English

Take part in the Taekwon-Do Beginner’s Course – try the first month for free!

Taekwon-Do is a fast-paced Korean martial art that can be used for defence and offence.  This martial art is especially famous for its diversity of kicking techniques. Taekwon-Do suits people from different groups of age both as a competitive and general fitness sport. Different fields of this sport include patterns, sparring, self-defence, power breaking and special techniques. The course is suitable for everyone and the exercises are applied according to everyone’s own physical condition.

Turun ITF Taekwon-Do ry will organize the Beginner’s Course starting on 31st of August and ending with a belt test at the turn of January-February 2022. The course fee is 65 €, including training every Tuesday at 7.30–9.00 pm at Sport Center Alfa (Raunistulantie 15), theoretical material and a belt test. You may come and try for free until 28th of September. Due to Covid-19 we can take only a limited number of participants. 

If you have already practiced ITF Taekwon-Do before, you are more than welcome to continue training with us! The Follow-Up Course will be held on Mondays, Tuesdays, Wednesdays and Fridays.

Ask for any further information and/or enroll for the course via email: (turunitf@gmail.com) and tell us when you will come for the first time. Also, have a look to short introduction video below: https://youtu.be/MexSf7Ttivg

Our club follows the latest guidelines of the Olympic Committee including the minimization of the personal contact, the measures to prevent the potential spread of viruses and keeping the training attendance record. More information (in Finnish):

https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/19/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

TL;DR

What?

Taekwon-Do Beginner’s course

Where?

Sport Centre Alfa (address: Raunistulantie 15)

When?

Tuesdays at 7.30–9 pm, 31.8.2021–31.1.2022

How much?

Try for free until 28.9., then 65 € 

How?

Enroll by sending an email turunitf@gmail.com 

Why?

Improve your condition and flexibility, get new friends and self-defence skills! 

————————————————————————————————————

HybridiSpeksi tulee taas!

Hei sinä korkeakoulukulttuurista kiinnostunut!
Oletko aina halunnut kokeilla jotain uutta ja erilaista?
Oletko haaveillut pääseväsi mukaan tekemään valtavaa opiskelijaproduktiota 10 eri ainejärjestön voimin?
Oletko koskaan unelmoinut esiintymisestä, meikkaamisen opettelusta tai vaikka valosuunnittelusta? Tai kenties uusien poikkitieteellisten ystävyyssuhteiden luomisesta?
Jos vastasit kyllä edes yhteen yllä mainittuun kysymykseen niin me haluamme juuri SINUT mukaan tekemään HybridiSpeksiä 2022! 

Speksi on akateemista interaktiivista musiikkiteatteria, jonka tekeminen on äärimmäisen hauskaa ja erittäin palkitsevaa.HybridiSpeksi etsii jälleen monipuoliseen joukkoonsa tanssijoita, muusikoita, näyttelijöitä, maskeeraajia, puvustajia, lavastajia, markkinoijia, varainhankkijoita, ääniteknikoita ja vaikka mitä muuta! Joukkoomme mahtuu niin oman alansa ammattilaisia kuin innostuneita noviisejakin. Tule rohkeasti mukaan tekemään yhtä Turun suurimmista Spekseistä!  

HybridiSpeksi 2022 jatkaa samaa produktiota, joka käynnistettiin jo lukuvuonna 2021. Tästä syystä rekrytointitilaisuudessa poikkeuksellisesti haetaan tekijöitä mukaan jo olemassa olevaan produktioon.  

HybridiSpeksin rekrytointitilaisuus järjestetään tiistaina 28.9.2021. SAVE THE DATE!Ilmoitamme tarkemman ajankohdan sekä lisätietoja tilaisuudesta tulevien viikkojen aikana. 

Speksikkäin terveisin,
Liisa Pösö ja Otso Lauerma 

HybridiSpeksin tuottajat 2022
tuottaja@hybridispeksi.fi

————————————————————————————————————