Visman toimistovierailu!

  • 05.11.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Tervehdys Asteriski! Ihan mahtavaa päästä vihdoin tapaamaan teitä livenä Turun toimistollamme. Luvassa rentoa hengailua, innovointia case-tehtävän parissa ja hyvää ruokaa ja juomaa (tietenkin!) Illan aikana pääsette myös verkostoitumaan Visman eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Me Vismalla ollaan erittäin innostuneita tästä, toivottavasti tekin!

Pimeiden syysiltojen iloksi pääsemme vierailemaan Visman toimistolle! Tapahtuma on Asteriskin jäsenille täysin ILMAINEN ja mukaan mahtuu 25 nopeinta ilmoittautujaa. Huomaattehan että vähäisten osallistujapaikkojen takia ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmoittaudut, etkä saavu paikalle, niin perimme sinulta 5€ sakkomaksun. Eli jos tiedät ilmoittautumisen jälkeen, ettet pääse paikalle, niin hoida tilallesi joku muu jäsen / ilmoita asiasta viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaa.

TL;DR

Mitä: Toimistovierailu

Missä: Visman toimisto, KOP-Kolmio, Aurakatu 8, 20100 Turku

Milloin: Tiistaina 16.11. kello 17:00 alkaen

Mitä maksaa: Ei mitään

Ilmoittautuminen aukeaa tänään 5.11. kello 18:00.

Ilmolinkki: https://q.surveypal.com/Visma-toimistovierailu-