Haku tietotekniikan laitoksen lukiokoordinaattorin tehtävään

  • 18.11.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Oletko tällä hetkellä työtä vailla? Kiinnostaisiko osa-aikainen työ yliopistolla? Tykkäätkö koordinoida tapahtumia? Mikäli vastasit kaikkiin (tai edes osaan) kyllä, niin nyt olisi työpaikka auki! Tietotekniikan laitos hakee työntekijää lukiokoordinaattorin tehtävään osa-aikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2021 ja kevääksi 2022, ja tehtäviin kuuluu mm. vierailujen sopiminen lukioiden kanssa, sekä esittelijöiden rekrytoiminen. Työtä tehdään tuntiperusteisesti 0-50h/kk (viikoittainen työmäärä sovitaan myöhemmin), ja tuntipalkka on aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta riippuen 13,09 – 14,33 euroa/h.

Lisätietoa tehtävästä löydät Intrasta osoitteesta https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat/ , tai suoraan osoitteesta https://rekry.saima.fi/certiahome/open_job_view.html?id=000012008&did=5600&lang=fi&jc=15&nav_from_open_jobs_view_new=true . Listaus ja itse tehtävä (ja haku) näkyy vain yliopiston IP-osoitteista, joten käy kurkkaamassa joko yliopistolla tai VPN:n kautta! Ole nopea, sillä haku loppuu jo maanantaina 29.11 klo 23.59.

Terkuin,

Milja Lempinen & Arttu Huttunen

TT-laitoksen hakijamarkkinoinnin työryhmän opiskelijajäsenet