Kidutusta, kuolemaa, kummituksia 25.11. sponsored by Solita

  • 20.11.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Haluat kovasti olla rohkea ja astut kaverisi kanssa kaksin vilkaisemaan vankityrmää kolkon käytävän perällä. Selkäpiitänne karmii, kun muistelette oppaan kertomia ihmispoloisten karuja kohtaloita. Vatsanpohjassasi velloo kuvitellessasi itsesi kostean sellin pohjalle, homeisten olkien päälle rottien näykittäväksi. Niskavillasi nousevat pystyyn, katsahdat kaveriisi ja päätätte yhteistuumin kaikki kolme poistua sellistä…

Tule mukaan, kun riskit lähtevät kauhukierrokselle kuulemaan kidutuksesta, kuolemasta ja kummituksista. Nyt saat kuulla kertomuksia, joista yleensä vaietaan. Onko kuolemantuomion saanut luvattomasta lemmensuhteesta, noituudesta tai maanpetoksesta? Entä onko linnassa nähty kummituksia? Mitä kaikkea Turun linnan seinät kätkevätkään sisäänsä?

Torstaina 25.11. on luvassa Turun linnan kauhukierros. Kierros alkaa 18.30, joten olethan ajoissa paikalla, viimeistään 18.15. Varauduthan kengillä, jotka sopivat epätasaiseen maastoon.

Tämän hyytävän ja ainutlaatuisen kokemuksen tarjoaa Solita.

Huomaathan että kierrokselle otetaan vain 35 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti! Ilmoon pääset tästä. Kierrokselle osallistuminen on täysin ilmaista.

Kierroksen jälkeen jatkamme Rabalder Bariin (Yliopistonkatu 23), jossa on meille varattuja pöytiä klo 20.30 alkaen. Olet enemmän kuin tervetullut jatkoille, vaikka et olisikaan ollut Turun linnassa!

TL;DR:

MITÄ: Turun linnan kauhukierros

MIKSI: Kidutusta, kuolemaa, kummituksia sponsored by Solita

MISSÄ: Turun linnassa

MILLOIN: Torstaina 25.11. klo 18.30 (olethan ajoissa paikalla)

PALJON MAKSAA: Ei mitään

ON JANO, MISSÄ JATKOT: Rabalder Bar, klo 20.30 alkaen