Toimiston käyttösääntöihin tiukennuksia

  • 09.01.2022
  •  
  • 0 kommenttia

in English below

Valitettavasti heikentyneen pandemiatilanteen vuoksi joudumme tiukentamaan toimiston käyttöön liittyviä sääntöjä. Uudet säännöt ovat 10.1. alkaen voimassa toistaiseksi ja tiedotamme muutoksista tarpeen mukaan.

1) Toimistolla on voimassa absoluuttinen maskipakko. Maskin saa poistaa hetkeksi kasvoilta syömisen ja juomisen ajaksi, mutta se tulee laittaa välittömästi takaisin kasvoille sen jälkeen. Hallitus pidättää oikeuden poistaa tätä sääntöä toistuvasti rikkovilta jäseniltä kulkuoikeudet toimistolle määräajaksi.

2) Toimistolla on tarjolla runsaasti käsidesiä. Käyttäkää sitä ainakin saapuessanne tiloihin.

3) Toimisto on ensisijaisesti auki opiskelua tukevaa toimintaa varten.

4) Toimistolle saapuessa ja sieltä poistuttaessa kirjataan oma nimi ja kellonaika toimiston seinällä olevaan listaan.

————————————————————————————————————

New restrictions regarding the use of the office/guild room

Unfortunately, due to the deteriorating situation regarding the pandemic, we are forced to tighten the rules concerning the use of our office. These rules apply from January 10th until further notice.

1) The office has an absolute mask mandate. The mask may be removed momentarily for eating and drinking but must be put back on immediately afterwards. If a member is to repeatedly break this rule, the board reserves the right to suspend their office access for a set period of time.

2) The office has plenty of hand sanitizer available, use it at least when you enter.

3) The office is open primarily for studying.

4) When entering and leaving the office, write your name and time of entry/exit on the list which is on the office wall.