Haalarimerkkiäänestys / Overall badge voting

  • 17.04.2022
  •  
  • 0 kommenttia

On aika äänestää Asteriskin tulevia haalarimerkkejä, ja äänestykseen pääseekin tästä linkistä. Jokaisella jäsenellä on kolme ääntä, ja kaksi eniten ääniä saanutta merkkiä valitaan Asteriskin valikoimaan. Voittaneiden merkkien suunnittelijoihin ollaan yhteydessä mahdollisista loppuhiomisista, kuin myös palkinnoista.

Äänestys sulkeutuu 15.5. kello 23:59.


The time has come to vote for new badges for Asteriski, and every member may do so here. All members have up to three votes, and the two most popular badges will be added to Asteriski’s collection. The board will be in contact with the designers of the two winning badges about possible finishing touches, as well as their awards.

The voting ends on 15.5. at 23:59.