KoulutusCocktail

  • 06.05.2022
  •  
  • 0 kommenttia

(In English below)

KoulutusCocktail palaa tauon jälkeen taas!

KoulutusCocktail järjestettiin viime kerran keväällä 2019 ja on kerännyt paljon positiivista palautetta niin henkilökunnalta kuin opiskelijoilta. Tapahtuman tarkoituksena on yhdessä laitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa käydä läpi Suuren Opintokyselyn vastauksia, tutustua henkilökuntaan ja muihin opiskelijoihin sekä verkostoitua pienen purtavan äärellä. Tapahtuma on hyvä tilaisuus saada äänesi kuuluviin laitostasolla!

KoulutusCocktail pidetään 13.5. klo. 15:00 alkaen Agoran neljännessä kerroksessa. Tule keskustelemaan kurssien vetäjien kanssa, antamaan ehdotuksia miten toivotte opetusta kehitettävän sekä nauttimaan pienimuotoisista tarjoiluista ja kuohuvasta viikon päätteeksi. Jos et ole vielä päässyt tapaamaan kurssiesi vetäjiä nyt siihen on tilaisuus.

Jos et ole vielä käynyt vastaamassa Suureen opintokyselyyn, pääset vastaamaan täältä!

TL;DR:
Mitä: KoulutusCocktail -keskustelutilaisuus
Milloin: 13.5. klo. 15:00 alkaen
Missä: Agoran neljännessä kerroksessa
Kenelle: TT-laitoksen henkilökunnalle ja opiskelijoille

IN ENGLISH:

Education Cocktail is here again.

Education Cocktail was last held in Spring 2019 and it has gotten good feedback from both staff and the students. The purpose of the event is to review the answers of the great study survey (held only in finnish), get to know the staff and other students and network while enjoying cocktail food. This event is a great opportunity to get your opinion heard at the department level!

The education cocktail will be held on 13th of May from 3pm. onwards on the fourth floor of Agora.

Come and talk to your teachers, make suggestions on how you would like to improve the teaching, and enjoy some food and bubbly! If you haven’t had a chance to meet your teachers yet, here’s your chance.

TL;DR:
What: Education Cocktail
When: 3pm. on 13th of May
Where: Agora, 4th floor
Who: Students and staff of the department of computing