Vuosijuhlaviikko lähestyy!

  • 20.09.2022
  •  
  • 0 kommenttia

Asteriskin 50-vuotis vuosijuhlia lämmitellään jo ensi viikolla vuosijuhlaviikon tapahtumissa. Tapahtumat ovat kaikille Asteriskin jäsenille avoimia osallistuitpa vuosijuhlille tai et. Alla lyhyet kuvaukset vuosijuhlaviikon tapahtumista.

Vuosijuhlaviikon mahdollistaa Gofore.

Tanssiharjoitukset 26.9.2022.

Pääjuhla VPK talolla huipentuu tuttuun tapaan tansseihin.

Vaikkei juhlatanssit olisikaan tuttuja, niin älähän peljästy – sillä. 

Tanssiharjoitukset järjestetään maanantaina 26.9. kello 18:00-20:30 Turku-Salissa (Ylioppilastalo A, toinen kerros).

Ota mukaan harjoituksiin tanssikengät (eli ne, jotka pistät jalkaan myös vujuille) ja tule pyörähtelemään musiikin tahtiin parin kanssa tai ilman. Harjoitusten ohjelmassa on käydä läpi seuraavat tanssit: cicapo, valssi, kehruuvalssi, pas d’Espagne ja foxtrot. Paikalla on vuju-tiimin järjestämä ammattitaitoinen ohjaaja, joka neuvoo kyseisten tanssien saloihin.

Nostalgiakierros 27.9.2022

Oletko aina miettinyt, että mikä ihmeen ”Sotku”? Onko ICT-talo ja vanha toimisto aina herättänyt sinussa kiinnostusta? Vai kuulitko kenties legendaa Uusiksen bileistä? Uteliaisuus palkitaan, sillä Asteriski järjestää vuosijuhlaviikolla nostalgiakierroksen! Tule kiertämään Asteriskin historian tärkeitä opiskelu- ja bilemestoja, kuulemaan eeppisiä tarinoita vanhempien opiskelijoiden suusta ja yritä kenties sinäkin löytää ICT-talon sauna!

Tiistaina 27.9. klo 16:30 keräännymme yhdessä Agoran eteen ja sieltä lähdemme pyhiinvaellukselle kohti ICT-taloa kiertäen muutamat avainpaikat matkan varrella. Illan päätteeksi istuudumme vanhaan ja tuttuun Proffan kellariin tuopilliselle huuruista muistelemaan menneitä ja jakamaan toistaan mahtavampia tarinoita. Be there, or be neliö!

Vectorin vikat sitsit ja jäähyväisbileet 28.9.2022

Rip in pieces, Vector!

Asteriskin historiaan kuuluu myös paljon yhteistoimintaa muiden järjestöjen kanssa. Vector ry oli Turun yliopiston ja Åbo Akademin tietojenkäsittelyopin ja tietotekniikan opiskelijoiden ainejärjestöjen yhteinen järjestö, jonka tehtävänä oli luoda vankka yhteistyö ainejärjestöjen, yliopistojen sekä alan yritysten välille. Vectoria on yritetty kuopata jo vuodesta 2018, mutta nimellisesti yhdistys porskuttaa edelleen. Vectorin vikat sitsit järjestetään Q-talolla keskiviikkona 28.9. klo 18 alkaen Asteriskin, Digitin, Infån ja DaTen kanssa! Sitsien jälkeen seuraa jatkot jäähyväisbileiden muodossa. 

Ilmoittautumaan sitseille pääset täältä: https://digit.fi/ilmo/vectorin-viimeiset-sitsit 

Vuosijuhlaseminaari 29.9.2022

Oletko koskaan ihmetellyt mitä vuosijuhlilla tapahtuu? Tai kenties nähnyt sellaiset hassut korvat jonkun päässä ja pohtinut mitäs nuo tarkoittavat? Mahdollisesti olet myös joskus miettinyt, että ovatko vuosijuhlat pelkkää pönöttämistä. Näihin kaikkiin sekä muihinkin vuosijuhliin liittyviin kysymyksiisi voit saada vastauksen vuosijuhlaseminaarissa. Esimerkiksi mitä erilaisia akateemisia nauhoja voit nähdä vuosijuhlilla, miten siellä tulisi käyttäytyä ja miten ne korvat oikein taitellaan.

Saavu siis Proffan Kellarin kabinettiin torstaina 29.9. klo 18 kuuntelemaan vinkkejä vanhoilta vuosijuhlakonkaririskeiltä!

Paikalla on myös myyntipiste, josta on mahdollisuus ostaa vuosijuhlia varten jäsennauhaa ja jäsenpinssejä, sekä mahdollisesti muita Asteriskin kannatustuotteita.

Lepopäivä 30.9.

Lepää ja valmistaudu huomiseen. Onhan puku jo silitetty, sillistarvikkeet pakattu ja muistettu pakata laukkuun myös laastareita ja pinnejä. Kaiken oleellisen löydät vuosijuhlien nettisivuilta: https://viiskyt.asteriski.fi/ .

—————————————————————————————————-

Nähdään vuosijuhlaviikolla!

Juhlaterveisin

Asteriski ry:n vuosijuhlatoimikunta + hallitus