Vincit toimistovierailu 11.10.

  • 21.09.2022
  •  
  • 0 kommenttia

Tänä vuonna Suomen parhaaksi työpaikaksi palkittu Vincit avaa ovensa Asteriskin jäsenille 11. lokakuuta.

Vuonna 2007 perustetussa, Tampereelta lähtöisin olevassa ohjelmistotalossa uskotaan, että töissä on tarkoitus viihtyä – myös maanantaisin. Vincit on sittemmin laajentanut ympäri Suomea ja Yhdysvaltoja, viimeisimpänä lisäyksenä maailmankartalle ovat toimipisteet Ruotsissa ja Puolassa. Vincit on yli 800 asiantuntijan työyhteisö, joka tarjoaa henkilöstölleen muun muassa täysin vapaasti valittavat työvälineet sekä kattavat edut, joilla yritys tukee työntekijöidensä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Turussa vincitläisiä työskentelee jo lähes 90! Juuri remontoitu Turun toimisto sijaitsee Aurajoen varrella osoitteessa Helsinginkatu 15. 

Vincit toivottaa Asteriskin jäsenet lämpimästi tervetulleeksi toimistovierailulle! Vierailun ohjelmana on kevyttä presistä, koodausta ja hengailua, unohtamatta tietenkään ruoka- ja juomatarjoiluja. Oma läppäri on hyvä ottaa mukaan ja siihen on hyvä olla etukäteen asennettuna Node, GIT ja valitsemasi koodieditori. Ovet avataan kello 17 ja mukaan mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa vuosikurssista riippumatta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa torstaina 22.9. klo 12.00 osoitteessa https://q.surveypal.com/Vincit-toimistovierailu-11.10%2E. Ilmoittautuminen on auki 4.10. klo 12.00 asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

TL;DR
MITÄ? Toimistovierailu Vincitille
MISSÄ? Helsinginkatu 15
MILLOIN? Tiistaina 11.10. klo 17 alkaen
MITÄ MAKSAA? Ei yhtää
MITÄ MUKAAN? Oma läppäri


Vincit, awarded as the best workplace in Finland this year, will open its doors to members of Asteriski on October 11.

On 11.10. we will be visiting the newly renovated office of Vincit here in Turku. During the evening we will get to know more about Vincit, have a small code-along, and of course there will also be food and beverages. It’s recommended to take your own laptop with you, and you should install Node, GIT and editor of your choice. The event begins at 17.00, and there is room for 30 participants.

You can sign up here, starting thursday 22.9. at 12.00. Registration closes 4.10. at 12.00. After this all registrations are binding.

TL;DR
What? Office visit
Where? Helsinginkatu 15, Turku
When? 11.10. starting from 17.00
What does it cost? Nothing
What to take with? Your own laptop