Vaikuta suureen opintokyselyyn!

  • 11.11.2022
  •  
  • 0 kommenttia

[This article will be in Finnish as the great student survey is currently held only in Finnish. An english one is currently in the process of being translated for next year.]

Suurta opintokyselyä ollaan uudistamassa ja nyt myös jäsenistöllä on mahdollisuus vaikuttaa kyselyn sisältöön. Pääset vastaamaan uudistuskyselyyn täältä. Kysely tulee olemaan auki 18.11. asti.

Kyselystä ollaan tekemässä kaksiosainen; toinen kysely tulee olemaan syyslukukauden lopuksi ja toinen kevätlukukauden lopussa. Talven kyselystä on tarkoitus tehdä kevyempi ja keskittyä teemoissa opintoihin, ohjaukseen ja vuoden aloitukseen. Kevään kysely on tarkoitus pitää kattavampana kyselynä. Myös tietotekniikan laitos tulee osallistumaan aktiivisemmin kyselyn toteuttamiseen.

Haluaisimme teiltä saada vastauksia miten juuri sinä haluaisit uudistaa kyselyä. Jos kysely ei ole ennestään tuttu viime vuoden kysely löytyy täältä. Uudistunut kysely tullaan toeuttamaan yhdessä Digit ry:n ja Asklepio ry:n kanssa.

TL;DR

Mikä: Suuren opintokyselyn uudistus
Miksi: Pääset vaikuttamaan!
Milloin: Kysely auki 18.11. asti
Mistä: No täältä