Viikko 47 ja mailikooste / Week 47

  • 20.11.2022
  •  
  • 0 kommenttia

In English Below

Moikkamoi! ☃️ Asteriskin sääntömääräinen syyskokous järjestetään huomenna maanantaina. Kaikilla Asteriski ry:n jäsenillä, joiden jäsenyys on kokouksen alkaessa voimassa, on äänioikeus sekä oikeus asettua ehdolle. Tarkistathan jäsenyytesi voimassaolon jäsenrekisteristä ja tarvittaessa ota yhteys hallituksen varapuheenjohtajaan (vpj-asteriski@utu.fi). Hallitus hyväksyy jäseniä vielä juuri ennen syyskokousta järjestettävässä pikakokouksessa.

Lisäksi, Telia x Asteriski Hackatoniin on vielä runsaasti paikkoja! Ilmoittaudu yksilönä tai valmiin tiimin kanssa täältä.

Maanantai 21.11.

Hallituspäivystys 13:00–14:30 @Asteriski ry:n toimisto

Hallituksen kokous 16:00–16:15 @Asteriski ry:n toimisto / Discord

Syyskokous 17:00 @Agora XX

Tiistai 22.11.

Reaktor toimistovierailu (ilmoittautuneille) 18:00 @Reaktor, Läntinen Rantakatu 15

Ruutukerho 18:15 @Asteriski ry:n toimisto

Perjantai 25.11.

Alumnien äfterit 17:00 @Skaal, Kauppiaskatu 5

CMT: Hämärän hetkiä -syyskonsertti 19:00 @Mikaelinkirkko, Puistokatu 16


Hello hello! ☃️ Asteriski ry’s fall meeting is held tomorrow. All members of Asteriski ry, whose membership is valid at the start of the meeting, have the right to vote and the right to run for board. Check the validity of your membership in the membership register and, if necessary, contact the vice chair of the board ( vpj-asteriski@utu.fi). The board approves new members at a quick meeting held just before the autumn meeting.

Additionally, Telia x Asteriski Hackaton still has plenty of vacancies! Be sure to enroll as a single person or with a team here.

Monday 21.11.

Board member at the office 1pm–2:30pm @Asteriski ry’s office

Board meeting 4pm–4:15pm @Asteriski ry’s office / Discord

Fall Meeting 5pm @Agora XX

Tuesday 22.11.

Reaktor office visit (for the enrolled) 6pm @Reaktor, Läntinen Rantakatu 15

Watch Club 6:15pm @Asteriski ry’s office

Friday 25.11.

Alumni Afterwork 5pm @Skaal, Kauppiaskatu 5

CMT Fall Concert 7pm @Mikaelinkirkko, Puistokatu 16


ABOA 2023 recruitment and info session (21.11.2022)

FI/EN

Haluatko suunnitella ja toteuttaa oman tutkimusprojektin? Tai osaatko kenties koodata nettisivuja? Haluatko kehittää omia bioinformatiikkataitojasi tai saada lisää kokemusta laboratoriossa? Haluatko haastaa itseäsi? Osaatko tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan tai oletko kiinnostunut start-upin kehittämisestä? Haluatko oppia puhumaan ja kirjoittamaan sujuvampaa englantia? Vai haluatko tavata uusia ihmisiä ja verkostoitua kansainvälisesti?

Jos vastasit mihinkään ylläolevista kyllä, voisit sopia ABOA 2023 -joukkueeseen! 

Opiskelijajoukkueemme ABOA osallistuu maailman suurimpaan synteettisen biologian kilpailuun iGEM:iin, jossa opiskelijajoukkueet ympäri maailman kehittelevät ratkaisuja erilaisiin ongelmiin synteettisen biologian keinoin. Projektissa tarvitaan monien eri alojen osaamista. Bioalojen lisäksi tarvitsemme esimerkiksi tietotekniikan ja markkinoinnin osaamista. Teemme projektin aikana vierailuja kouluihin ja messuille, haastattelemme asiantuntijoita ja teemme yhteistyötä eri yritysten kanssa. Projekti kestää noin vuoden, painottuen vuoden 2023 kesään. Tiedekunnasta ja opinnoista riippuen projektista on mahdollista saada jopa 10 opintopistettä.

Jos kiinnostuit, tule ABOA:n kisuttelutilaisuuteen ensi maanantaina 21.11.2022 Pha2 (PharmaCity) klo 17. Kerromme siellä projektistamme ja iGEM:sta, ja voitte kysyä kysymyksiä. Tarjolla myös snäcksejä ;-). Toivottavasti nähdään ensi viikolla!

Hakemuslinkki on nyt auennut, hae mukaan täällä. Hakemuksen deadline on 8.12.2022. Voit kysyä meiltä kysymyksiä sähköpostilla (aboa@utu.fi) tai Instagramissa (@igem.aboa)

Ystävällisin terveisin,

Jonna Pohjankukka ja muu ABOA 2022 joukkue

Aboa Turku ry

//

Do you want to design and implement your own research project! Or can you code web pages? Do you want to improve your bioinformatics skills or gain more experience in the laboratory? Do you want to challenge yourself? Can you create social media content or are you interested in creating a start-up? Do you want to get more fluent in speaking and writing English? Or do you want to meet new people and network internationally? 

If you answered yes to any of the above, you could fit to ABOA 2023 team!

Student team ABOA takes part in the largest synthetic biology competition in the world (iGEM). In iGEM student teams all over the world create solutions for different globally and locally relevant problems using synthetic biology as a tool. The team needs to be multidisciplinary, and in addition to biosciences, we also need knowledge in other areas, such as in information technologies and marketing. During the year we also visit schools and have interviews with professionals. We also collaborate with different companies and communicate our project to the public. The project lasts for a year, and there is also a possibility to get up to 10 ECTS (depending on your program and studies).

If you are interested, get to know our team better by attending our info session! The info session will be held next Monday 21.11.2022 at Pha2 (PharmaCity), 5pm. It will be a relaxed event, where we tell you about our this year’s project and about iGEM, and you are also welcome to ask questions. There will be also some snacks 😉 Hope to see you there next week!

The application for ABOA 2023 has opened! Apply here.

The deadline for the application is 8.12.2022. You can ask questions from us by email (aboa@utu.fi) or in Instagram (@igem.aboa).

We hope to hear from you soon!

Best regards,

Jonna Pohjankukka and the rest of team ABOA 2022