Ompeluilta(päivä) 30.11.

  • 23.11.2022
  •  
  • 0 kommenttia

Tuplis (ja Jouluristeily) lähestyy ja mitä parempaa tekemistä juuri ennen terminaalille lähtöä kuin antaa haalareilleen pieni kasvojenkohotus ennen tätä joulukuun aloittavaa tapahtumaa. Tätä varten kokoonnummekin yhdistyksen toimistolle keskiviikkona 30.11. kello 13 ja viihdymme siellä noin kello 16 asti, jolloin Tuplikselle osallistuvat alkavat hiljalleen siirtymään Itämeren suuntaan kohti yhteistoiminnallisia tuulia. Tapahtumaan voi halutessaan tuoda omia virvokkeita illan tunnelman asettamiseksi.

Tl;dr:
Mit: Onpeluu
Mis: Toimistolla
Milo: 30.11. klo 13-16
Miks: koska onpeluttaahan se tietty myös vaikka riskin haalari kuteet ja muut 😀


Tuplis (as well as Jouluristeily) is coming soon and what better to do while waiting for this event than to give your overalls a small face lift before departing to the Baltic Sea. For this purpose we’ve decided to hold a sewing afternoon event on 30.11. at 13 o’clock, which lasts until the cruise participants slowly make their way to the terminal near 16 o’clock. You may bring some beverages of your own to the event, if you choose to do so.

Tl;dr:
What: Sewing
Where: At the office
When: 30.11. at 13 o’clock
Why: Because sewing and all that of course even with riski overalls clothing and stuff 😀