Verenluovutus 1.2. // Blood Donation 1.2.

  • 23.01.2023
  •  
  • 0 kommenttia

In English below.

Nyt on oikea aika luovuttaa! Yhteistyössä muiden Turun yliopiston opiskelijajärjestöjen sekä Turun Veripalvelun kanssa järjestetään verenluovutustilaisuus 1.2. klo 11–15 Naturan aulassa. Verenluovutukseen tulee varata aika etukäteen täältä. Oikea ajanvarauskohta löytyy scrollaamalla aivan sivun alas ja valitsemalla ”Turun yliopisto, yksityistilaisuus”.

Verenluovuttajille on tarjolla pientä evästä. Paikkoja verenluovutukseen on rajallisesti ja samassa ilmoittautumisessa on useat järjestöt, joten se voi täyttyä nopeastikin. Testaathan ennen luovutuksen varaamista, että sovit luovuttajaksi. Ota verenluovutukseen mukaan henkilöllisyystodistus.

Helmikuun verenluovutus on osa koko vuoden kestävää opiskelijajärjestöjen välistä verenluovutuskampanjaa ja -kisailua, jossa kamppaillaan opiskelijajärjestöjen luovuttaneiden määrässä. Voit siis auttaa Asteriskia kisassa osallistumalla verenluovutuspäivään, mutta myös käymällä luovuttamassa verta muuna aikana. Mainitsethan aina luovuttaessasi VeriRyhmäksi ”Asteriski ry”, jotta luovutuksesi luetaan mukaan kisailuun.

TL;DR:
Mitä: Verenluovutusta
Milloin: 1.2. klo 11–15
Missä: Naturan aula
Miksi: Verelle on aina tarvetta ja voitetaan muut järjestöt


Now is the correct time to donate! In collaboration with student associations of University of Turku and Turku Blood Service we are participating in a blood donation event on 1.2. at 11–15 in Natura’s main hall. Participants must reserve a donation time slot beforehand here. The correct reservation field can be found by scrolling to the very bottom of the page and selecting ”Turun yliopisto, yksityistilaisuus”.

There are limited spots for donation and the sign-up may fill quickly as there are many associations in the same one. Please test before reserving a time whether you are eligible to donate. Remember to take an ID with you for the donation.

The February donation event is a part of a year round donation campaign and competition between student associations, where association members’ number of donors over the year are compared. You can help Asteriski win the competition by donating at the event but also by donating blood on your own time. Remember to always mention ”Asteriski ry” as the BloodGroup (VeriRyhmä) so that your donation is counted towards the total donations.

TL;DR:
What: Donating blood
When: 1.2. at 11–15
Where: Natura’s main hall
Why: Blood is always needed and let’s win the other associations