Kyykkätreenit

  • 24.01.2023
  •  
  • 0 kommenttia

// In english below

Hyvää iltaa arvon kyykkäkansa!

Eikö karttu pysy kädessä? Tai kaipaatko kenties vaihtelua pingispallon heittelyyn? 

Meillä on sinulle ratkaisu! Digit ja Asteriski järjestää yhteiset kyykkätreenit Educarium kentällä torstaina 2.2.2023. Tule hiomaan heittotaidot kuntoon ennen akateemisen kyykän MM-kilpailuja tai vain nauttimaan tunnelmasta ja TEKin sponssaamista eväistä!

TL;DR

Mitä: Kyykkätreenit

Missä: Edun kenttä (Assistentinkatu 5)

Milloin: 2.2.2023 klo 17

Mitä maksaa: Heittely on ilmast ja TEK sponssaa makkarat ja mehut!

Miksi: koska makkara on hyvää ja kyykkä kivaa!

—––––—––––—––––—––––—––––—––––—––––—––––—––––—––––—––––—–––

Does the bat seem to slip out of your hands? Or do you want to throw something else than ping bong balls for a change? Digit and Asteriski are organizing Kyykkä practice on the Educarium field on Thursday 2.2.2023.  Come to improve your throwing skills before the World Championships of Academic kyykkä or enjoy the atmosphere and sausages sponsored by TEK!

TL;DR

What: Kyykkä practice

Where: Educarium field (Assistentinkatu 5)

When: 2.2.2023 5pm

Price: nothing

Why: Kyykkä is fun!