Verenluovutus 10.5. // Blood Donation 10.5.

  • 23.04.2023
  •  
  • 0 kommenttia

In English below.

Nyt on oikea aika luovuttaa! Yhteistyössä muiden Turun yliopiston opiskelijajärjestöjen sekä Turun Veripalvelun kanssa järjestetään verenluovutustilaisuus 10.5. klo 10.30-14.30 Educariumin salissa. Verenluovutukseen tulee varata aika etukäteen täältä. Oikea ajanvarauskohta löytyy scrollaamalla aivan sivun alas ja valitsemalla ”Turun yliopisto, yksityistilaisuus”.

Verenluovuttajille on tarjolla pientä evästä. Paikkoja verenluovutukseen on rajallisesti ja samassa ilmoittautumisessa on useat järjestöt, joten se voi täyttyä nopeastikin. Testaathan ennen luovutuksen varaamista, että sovit luovuttajaksi. Ota verenluovutukseen mukaan henkilöllisyystodistus.

Helmikuun verenluovutus on osa koko vuoden kestävää opiskelijajärjestöjen välistä verenluovutuskampanjaa ja -kisailua, jossa kamppaillaan opiskelijajärjestöjen luovuttaneiden määrässä. Voit siis auttaa Asteriskia kisassa osallistumalla verenluovutuspäivään, mutta myös käymällä luovuttamassa verta muuna aikana. Mainitsethan aina luovuttaessasi VeriRyhmäksi ”Asteriski ry”, jotta luovutuksesi luetaan mukaan kisailuun.

TL;DR:
Mitä: Verenluovutusta
Milloin: 10.5. klo 10.30-14.30
Missä: Educariumin sali
Miksi: Verelle on aina tarvetta ja voitetaan muut järjestöt