KoulutusCocktail 12.5. // Education Cocktail 12.5.

  • 06.05.2023
  •  
  • 0 kommenttia

In English below

KoulutusCocktail, älä missaa!

KoulutusCocktail on tapahtuma, jossa yhdessä laitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa käydään läpi kevään opintokyselyn vastauksia. Samalla on hyvä mahdollisuus verkostoitua ja tutustua henkilökuntaan ja muihin kanssaopiskelijoihin. Nimen mukaisesti, tarjolla on myös pientä purtavaa ja kuohuvaa. Tässä on tilaisuutesi saada äänesi kuuluviin laitostasolla ja viedä palautteesi suoraan oikeiden ihmisten korviin.

KoulutusCocktail pidetään 12.5. klo 15 alkaen Agoran neljännessä kerroksessa. Tule juttelemaan kurssin vetäjien kanssa, antamaan ehdotuksia ja toiveita kurssien kehittämisestä ja nauttimaan tarjoiluista viikon päätteeksi.

Jos ei vielä ole täyttänyt kevään opintokyselyä, sinulla on viimeiset mahdollisuudet vastata!
Vastaamaan pääset täältä.

TL;DR
Mitä: KoulutusCocktail
Milloin: 12.5. klo 15 alkaen
Missä: Agoran neljännessä kerroksessa
Kenelle: TT-laitoksen opiskelijoille ja henkilökunnalle


Education Cocktail, don’t miss this!

Education Cocktail is an event where we’ll review the answers of the spring’s study poll with the help of students and the staff. You also have a great opportunity to network and get to know the staff and fellow students. There will be small appetizers and something sparkling to drink. Here is your opportunity to get your opinion heard at the departmen level and give your feedback directly to the right people.

The Education Cocktail will be held on 12th of May from 3pm. onwards on the fourth floor of Agora.

If you haven’t answerd to the spring’s study poll, here is one of your last chances to do so!
You can answer to the study poll here.

TL;DR
What: Education Cocktail
When: 3pm. on 12th of May
Where: Agora, 4th floor
Who: Students and staff of the department of computing