PreAATU piknik ft. Delta&Luuppi 11.5.

  • 07.05.2023
  •  
  • 0 kommenttia

AATU on taas täällä ja niin on myös Asteriskin ja Luupin jo perinteinen preAATU piknik tällä kertaa myös Deltan kanssa. Asteriski tapaa Deltalaisia ja Luuppilaisia Barkerinpuistossa torstaina 11.5. kello 12:30 eteenpäin aina approjen alkuun kello 14 asti, josta voikin luonnollisena jatkumona siirtyä joko kartanvaihtoon Rantakerttuun tai muihin lähellä oleviin ravintoloihin aloittamaan tutkinnon metsästämisen. Tule siis yhteistoimimaan ja kisuttelemaan muita approilijoita seuraksi kierrokselle!

Mitä? Yhteistoimintapiknik
Mis? Barkerinpuisto (Läntinen Rantakatu 40, 20100 Turku)
Millo? Torstaina 11.5. klo 12:30 (- n. 14)
Kui? Yhteistoimintaa
Pal? Ilmane


AATU is back and so is also the already traditional picnic with Luuppi and this year also with Delta. Asteriski, Delta and Luuppi will meet at Barkerinpuisto on thursday 11.5. at 12:30, and from there continue either to Rantakerttu to exchange maps or to other nearby restaurants to start the event at 14. The picnic is also a great opportunity to look for others touring the event so make sure to come by!

What? Co-operation picnic
Where? Barkerinpuisto park (Läntinen Rantakatu 40, 20100 Turku)
When? Thursday 11.5. at 12:30 (- around 14)
Why? Co-operation
How much? Free